Maramuresul Istoric

INFRACTOR DE TÂNĂR: La 19 ani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea fără permis a unei motociclete neînmatriculată

Pe strada Lacurilor din localitatea Ocna Șugatag, poliţiştii au oprit în noaptea de luni spre marţi pentru control o motocicletă pe care se aflau doi tineri.

Tânărul care conducea motocicleta nu s-a conformat semnalelor de oprire, ci a continuat să conducă cu viteză. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea motocicletei, care nu avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare, iar după circa 700 metri a reușit imobilizarea acesteia.

A fost identificat tânărul care conducea motocicleta, este din Călineşti, are 19 ani şi nu posedă permis de conducere. De asemenea s-a constatat că motocicleta condusă de acesta nu este înmatriculată sau înregistrată.



În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

BUDEȘTI: Un cuplu de francezi organizează prin Munții Gutâi curse cu sănii trase de câini aduși din Groenlanda (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

MINCIUNA CONTINUĂ: 10 confirmați pozitiv la Leordina. Școala începe VERDE. Un angajat confirmat pozitiv după marea dezinfecție a DSP Maramureș

Redactie

IMAGINI ȘOCANTE: Femeie cu răni îngrozitoare pe corp trimisă acasă de la UPU a Spitalului Sighet după o oră și jumătate fără niciun tratament

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult