BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – MASCAȚII AU NĂVĂLIT LA SIGHETU MARMAȚIEI: Droguri și un încătușat în cartierul Cuza Vodă

Deschideri de amploare la Sighetu Marmației. Mascații însoțiți de procurorii DIICOT se pare că identificat o rețea de traficanți de droguri în cartierul Cuza Vodă din Sighetu Marmației.

Conform martorilor o persoană a fost încătușată iar autoturismul acestuia a fost percheziționat.

Acțiunea e în desfășurare chiar în acest moment. Martorii au fost ținuți la distanță de locul anchetei de către trupele speciale.



Actualizare

Ieri, 26 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramureş,  au prins în flagrant delict o persoană, în timp ce vindea sute de comprimate ecstasy.

Acţiunea a vizat destructurarea unei reţele infracţionale specializată în trafic de droguri de mare risc, ce acționa în judeţul Maramureş. Flagrantul a avut loc în municipiul Sighetu Marmaţiei, când un bărbat de 34 de ani intenţiona să vândă peste 400 de comprimate MDMA. Acestea, împreună cu alte 102 comprimate, găsite anterior asupra aceleiaşi persoane, au fost ridicate în vederea confiscării de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate (în total 570 de comprimate droguri de mare risc).

Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară,  în urma căruia au mai fost ridicate patru telefoane mobile, 400 de euro, 1.540 de lei şi înscrisuri care au legătura cu cauza.

Bărbatul de 34 de ani, din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni speciale din Poliţia Română şi al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul aflat sub supravegherea procurorului D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Avocaţii Sorinei Pintea, prima reacţie după arestarea fostului ministru: Este o înscenare şi un joc politic murdar

Vasile Dale

EXCLUSIV PENTRU ȘMECHERI: REVOLTĂTOR – ”Dumnezeul Maramureșului” de la DSP Maramureș nu a băgat în carantină pasagerii unui zbor de Glasgow!!!

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș – trafic îngreunat pe DN 18, în Pasul Prislop, în 27-28 august 2022

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult