BREAKING NEWSRecomandate

A AJUNS ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR: Alex nu a scos o vorbă în fața jurnaliștilor. A fost arestat preventiv (foto/video)

Astăzi în jurul orei 13.30, principalul suspect în cazul care a cutremurat România a ajuns în judecătorilor maramureșeni. Este vorba de Alex, un adolescent în vârstă de 17 ani. Acesta în 30 aprilie 2018, a violat și ucis cu sânge rece o fetiță în vârstă de numai 5 anișor.

Cine este suspectul?

Tânărul de 17 ani a ajuns în atenția anchetatorilor după ce un an și două luni nu s-a ascuns. A stat tot timpul în apropierea familiei fetiței și chiar ar fi fost audiat de anchetatori. Abia după ce s-au reexaminat probele anchetatorii l-au ridicat și l-au dus la audieri din nou.



Alex era elev la Liceul Anghel Saligny din Baia Mare, în clasa a IX-a. Anchetatorii l-au ridicat de la locul de muncă sezonier de pe raza orașului Seini.

L-au dus la sediul fostului Combinat pentru a reface firul violului și al crimei. Pentru acest lucru, se pare că anchetatorii, s-ar fi folosit de o diversiune. Asta pentru a nu inflama spiritele în rândul cetățenilor de etnie rromă care locuiesc în fostul sediu al Combinatului. Se pare că s-ar fi folosit de mai multe persoane pe care le-ar fi ridicat și le-ar fi dus la audieri, inclusiv copii. În tot acest timp, principalul suspect a reconstituit fapta. Cu fața acoperită de o cagulă se pare.

Adus la arestare preventivă

Astăzi la Tribunalul Maramureș un echipaj al poliției l-a adus pe Alex încătușat pentru a-l prezenta magistraților cu propunere de arestare preventivă. Nu a răspuns la întrebările jurnaliștilor.

ACTUALIZARE – Tribunalul Maramureș

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 37/DL/27.06.2019, pronunţată în dosarul nr. 1179/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 iunie 2019, şi până la data de 26 iulie 2019, inclusiv, a inculpatului J.A., în vârstă de 17 ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol şi omor calificat.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că acesta, în data de 30.04.2018, într-o clădire dezafectată de pe str.Electrolizei din Baia Mare, a întreţinut relaţii intime cu o fetiţă în vârstă de 5 ani, şi a exercitat acte de violenţă asupra ei, cu o cărămidă, la nivelul capului, acte care au condus la decesul victimei.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – COD ROȘU: Județele Maramureș și Satu Mare măturate de furtuni. Acoperișuri luate de vânt, copaci rupți, grindină. 200 KM/ORĂ viteza vântului la Borșa

Vasile Dale

Accident rutier la Cerneşti, provocat de un şofer beat. A intrat cu maşina într-un stâlp

Redactie

Ploua in Spitalul Tg Lapus si cui ii pasa? Cum e posibil ca un acoperis nou sa fie luat de vant? (Foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult