BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

FOTO EXCLUSIV: Au băut la Zilele Comunei Satulung până luptătorii de la trupele speciale ale poliției i-au trântit de pământ și i-au încătușat

Chef de chef a fost azi noapte la Satulung, la Zilele Comunei. După recitalurile de muzică ușoară românească a urmat discoteca în aer liber, în parcul din centrul comunei Satulung.

În jurul orei 1.15 doi tineri din localitate nu s-au săturat că au băut peste măsură și s-au luat la harță. Polițiștii și jandarmii prezenți la fața locului i-au rugat să înceteze și să plece spre acasă.

Din păcate cei doi petrecăreți nu s-au conformat și au continuat harța. Atunci au intrat ”în scenă” luptătorii de la trupele speciale ale IPJ Maramureș. Cei doi tineri au fost trântiți cu fața la pământ și imediat au fost încătușați.

Sprijiniți de jandarmerie indivizii au fost duși la sediul poliției unde au fost amendați la Legea 61 pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Credit foto: Claudiu Mike EXCLUSIV pentru BaiaMare24.ro.

Te-ar putea interesa si

Atenție mare! Semnal de alarmă tras de președintele unei asociații umanitare din Maramureș

Vasile Dale

AU COMIS-O DIN NOU: Şapte persoane îşi vor reluarea carantinarea, pe o perioadă de 14 zile, cu plata cheltuielilor aferente

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: La volanul unui autoturism cu 1.21mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.