Sport

Jandarmii maramureşeni, la Campionatul Naţional de Înot al MAI

  Azi, la Bazinul Olimpic ,,Gheorghe Demeca” din Baia Mare, a avut loc deschiderea oficială a Campionatului Naţional de Înot al Ministerului Afacerilor Interne,  competiţie  ce se desfăşoară în perioada 02-05 iulie a.c., în municipiul Baia Mare, care reunește cei mai buni înotători din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne.

     La această competiţie sportivă, din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureș, participă domnul plutonier adjutant șef, Silaghi Florin Vicențiu care luptă pentru menținerea locului I, loc de cinste câştigat anul trecut la proba de 100 m bras, la categoria de vârstă plus 45 de ani.

    Cunoscut fiind spiritul de învingători al membrilor lotului Jandarmeriei Române, la finalul acestei competiții sperăm ca jandarmii maramureşeni să menţină locul de frunte câştigat anul trecut şi că un loc pe podium va fi ocupat și în acest an de echipa noastră.



Te-ar putea interesa si

CAMPIONATUL MONDIAL DE ÎNOT MASTER, COREEA: Prima medalie la open water pentru România, cucerită de băimăreanca Delia Kovacs (FOTO)

Vasile Dale

MINIFOTBAL. CUPA EMIVAS, EDIȚIA III-A, CÂȘTIGATĂ DE PRIMĂRIA ȘOMCUTA MARE.

Redactie

AUTOMOBILISM: Baia Mare găzduieşte marea finală a Campionatului Național de Drift

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult