EvenimentMaramuresul Istoric

ÎN MIJLOC DE IULIE: A nins în Munţii Rodnei (FOTO)

În toiul verii, în Munții Rodnei a nins, în noaptea de marți spre miercuri, 10 iulie. Temperaturile scăzute și vremea schimbătoarea din ultima perioadă au adus prima zăpadă pe cel mai înalt vârf montan din Borșa, la o altitudine de peste 2.300 de metri.

„Noaptea trecută a fost destul de rece, chiar foarte rece pentru luna iulie, dimineaţă la ora 7,00, în Borşa se înregistrau 10 grade Celsius, iar pe vârful Pietrosul Rodnei se puteau vedea din oraş petice mari de zăpadă, semn că, în timpul nopţii, a nins”, a declarat, pentru Agerpres, Sorin Timiş, primarul orașului Borșa.

Primarul orașului a mai spus că precedenta ninsoare pe timp de vară s-a înregistrat în august 2004, tot în zona montană.

Foto: Facebook/ Timis Ion Sorin

Te-ar putea interesa si

TUPEU DE ”VEDETĂ”: A refuzat să cânte în fața a 30 de oameni la un restaurant din Baia Mare. ”E prea mare și nu cântă pentru un așa public” (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: UN TAXIMETRU A ARS CA O TORTA PE STRADA BUCOVINEI DIN BAIA MARE (FOTO/VIDEO INCENDIAR)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV / ACCIDENT PE DN 18: Un microbuz înmatriculat în Republica Moldova a ajuns în şanţ, după ce a rupt un stâlp electric. Comuna Moisei a rămas fără energie electrică

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.