Important

INCIDENT PE OTOPENI: Pneurile de la trenul de aterizare al aeronavei care efectua cursa Satu Mare – Bucureşti au explodat

O aeronavă TAROM cu 22 de pasageri care făcea o cursă internă a întâmpinat probleme serioase la aterizarea pe Aeroportul Otopeni, după ce pneurile de la trenul de aterizare au explodat la contactul cu pista.

Piloţii au reuşit controlarea aeronavei şi oprirea acesteia, fără ca vreun pasager să fie rănit. Din primele informaţii, trenul de aterizare a atins pista pe frânare cu roţile blocate, acest lucru generând explozia pneurilor.

„Astazi, 9 iulie, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei TAROM care efectua cursa Satu Mare – Bucureşti Henri Coandă s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare”, a precizat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.



Reacţia companiei TAROM
„Compania TAROM informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare Bucuresti, avand la bord 22 de pasageri. Dupa aterizare anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit in siguranta si pasagerii au fost debarcati conform procedurilor. O echipa de investigatii se va deplasa la fata locului”, se arată în comunicatul companiei.

Oficialii precizează că traficul aerian nu a suferit modificări.

Te-ar putea interesa si

Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul Orban măsluiește raportările COVID pentru a justifica organizarea alegerilor”

Vasile Dale

CERCETAŢI PENAL: Şapte bărbaţi care au comis infracţiuni rutiere, depistaţi pe drumurile publice. Unul avea o alcoolemie de 1,35 mh/l alcool pur în aerul expirat

Redactie

Se conturează o Rezoluție Comună a regiunilor din NV României de susținere a viitoarei „Strategii Macro-regionale pentru Regiunea Carpaților”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult