Important

APRECIERE: Mai mulţi poliţişti ai IPJ Maramureş, felicitaţi într-un cadru festiv pentru întreaga activitate

Trei categorii de poliţişti au primit ieri aprecieri din partea comenzii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, în cadrul şedinţei Consiliului de Conducere a unităţii.
Este vorba despre trei colegi care şi-au încetat raporturile de muncă prin pensionare: agent şef principal Tomoioagă Dorel de la Poliţia Oraşului Vişeu de Sus, agent şef principal Znacom Mihail-Gabriel de la Poliţia Oraşului Cavnic şi Agent şef principal Popan Dorel de la Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei. Aceştia au fost felicitaţi pentru întreaga activitate desfăşurată în uniforma de poliţie.

Din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, agenţii de poliţie Hotea Maria şi Donciu Anca au primit aprecieri pentru rezultatele foarte bune obţinute în activitatea profesională desfăşurată în semestrul I 2019.

De asemenea, colegii care au participat la Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne au primit felicitări iar cei care s-au clasat pe podium au fost premiaţi şi de Corpul Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Maramureş.

Te-ar putea interesa si

POŢI DEVENI VOLUNTAR DIGITAL: Aplicație de cartografiere TrashOut este soluția pentru păstrarea unui mediu curat!

Redactie

DIN NOU LA ŞCOALĂ: Discuţii între poliţiştii Biroului Siguranța Școlară şi elevii Colegiului Tehnic „George Barițiu”

Redactie

Controale la service-urile auto care nu respectă regimul deşeurilor şi protecţiei mediului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.