BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PUS ÎN LIBERTATE: După 12 ani, a ucis al doilea om. Ce alte infracțiuni a comis şi cine este criminalul din Baia Mare (FOTO)

Gheorghe Vijai B., bărbatul în vârstă de 30 de ani care a lovit cu pumnii și picioarele un băimărean în zona Meda, acte de violență care au dus la decesul bărbatului în vârstă de 59 de ani, a mai fost închis pentru omor.

La data de 7 iulie 2007, la vârsta de 18 ani, a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pentru omor, dar a ieșit din penitenciar în anul 2014, eliberat fiind condiționat. Înainte de a comite omorul în cazierul său erau deja trecute alte șase condamnări pentru furt, toate din perioada în care era minor.

Chiar dacă a văzut cum e viața dincolo de gratii, acesta nu s-a oprit din activitatea infracțională.



În ziua de Crăciun, în anul 2015, împreună cu un prieten a tâlhărit un băimărean în zona Pieței Agroalimentare Izvoare din Baia Mare. Ziua în amiaza mare, prin acte de violență, i-au sustras acestuia un telefon mobil și suma de 100 de lei. La acea vreme, judecătorii l-au trimis din nou după gratii pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. La finele lunii ianuarie 2019, beneficiind de recursul compensatoriu, băimăreanul a fost eliberat din penitenciar.

S-a bucurat de libertate până zilele trecute, când în zona cartierului Meda a lovit cu pumnii și picioarele un bărbat în vârstă de 59 de ani și apoi l-a jefuit, băimăreanul decedând trei zile mai târziu sub ochii medicilor de la Spitalul Județean de Urgență. Agresorul a fost din nou arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în baza unei decizii emise de către magistrații maramureșeni la data de 23 iulie 2019.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului B G V (…), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prev. de art. 195 C.pen. raportat la art. 194 alin.1 lit. e C.pen. cu aplic. art. 41 alin.1 C.pen., pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 23 iulie 2019 până la 21 august 2019 inclusiv. În baza art. 275 al. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Dispune plata din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariului apărătorului desemnat din oficiu în sumă de 313 lei (pentru …..)”, se arată în motivarea dată de judecătorii maramureșeni.

CINE ESTE CRIMINALUL

Gheorghe a stat mai mult prin pușcării decât în libertate. Culmea este că atât cât a fost liber a reușit ”performanța” de a face și doi copii. Unul dintre colegii de pușcărie ne-a povestit în exclusivitate.

”Îl cunoșteam în penitenciar. Era scandalagiu și îi sărea rapid țandăra. A avut chiar probleme înainte de liberare. L-au prins cu telefoane mobile și a fost ancheta mare atunci la Pușcărie. Nu știu cum le-a introdus, dar a fost prins cu ele. Nu mai aveau ce îi face pentru că își ispășise pedeapsa. Și cu recursul compensatoriu l-au lăsat liber. Știu că a avut și vizite intime ale concubinei în perioada cât a fost închis la Baia Mare”, ne-a povestit colegul de pușcărie.

Citeşte şi EXCLUSIV / CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE ÎN BAIA MARE: BĂIMĂREAN UCIS ÎN BĂTAIE ÎN ZONA MEDA. CRIMINALUL ELIBERAT RECENT DIN PUȘCĂRIE

Te-ar putea interesa si

Danemarca vrea interzicerea tuturor mașinilor diesel și pe benzină în UE până 2040

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: VIJELIE ÎN Marmureș – În Baia Mare zboară izolația de pe blocul turn de lângă ”Spânzurătoare”

Vasile Dale

Avantajele de a face cadou un tort pentru ziua unei persoane dragi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult