Maramuresul Istoric

IDENTIFICAŢI ŞI CERCETAŢI: Patru tineri din Borşa au furat motorină, acumulatori şi alte bunuri din maşini din Săliştea de Sus şi Dragomireşti

foto http://www.gandul.info

Poliţiştii din Săliştea de Sus, în colaborare cu cei din Borşa, au identificat ieri patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat şi distrugere.


Activităţile specifice de cercetare şi investigare au relevat că cei patru tineri ar fi sustras în noaptea de 24 spre 25 octombrie, 200 litri motorină, opt acumulatori auto, o staţie emisie recepţie precum şi alte bunuri din patru autovehicule parcate pe raza oraşului Săliştea de Sus.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că în cursul aceleiaşi nopţi, aceştia ar fi sustras alţi 100 litri motorină şi doi acumulatori auto dintr-un autovehicul parcat pe raza oraşului Dragomireşti.



O parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor patru tineri şi tragerea acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

A primit a doua şansă, dar o altă greşeală l-a costat viaţa. Ali s-a stins după un accident, la nici doi ani după ce Yasmina a murit în maşina lui. Familia a fost de acord cu donarea de organe

Vasile Dale

ALERTĂ METEO: Cod portocaliu de vreme severă în Maramureş

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: INCONȘTIENT – AUTOTREN filmat pe DN18 prin Moisei și Vișeu de Sus circulând cu 120 km/oră

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult