EvenimentMaramuresul IstoricNational

LOCUL 2 pe LISTE: Jurnalista Carmen Avram, originară din Vișeu de Sus, candidează la Europarlamentare

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii „În Premieră” de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Social-democraţii speră să obţină cel puţin 14 locuri în Legislativul de la Bruxelles.

„Voi face și politică așa cum am făcut și presă: onest, curajos, cu mintea limpede și cu tot sufletul” – este gândul cu care Carmen Avram declară că pleacă pe noul traseu profesional.

Carmen Avram: „În momentul în care am luat decizia am simțit-o ca pe un divorț între doi oameni care încă se mai iubesc. A fost greu de luat, dar am știut că acesta e momentul”

După 27 de ani de carieră remarcabilă în presa scrisă și în televiziune, dintre care 9 la postul de știri Antena3, Carmen trece acum de la statutul de observator și investigator la cel de implicare directă în luarea unor decizii care influențează viața cetățenilor.

Cine este jurnalista Carmen Avram, cea care candidează pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Întrebată de ce a ales drumul acesta, Carmen Avram a răspuns:„ Eu sunt un fan al democrației. Sunt așa un fan al democrației încât de 30 de ani în fiecare iarnă, pe 21 decembrie, eu sărbătoresc în mine ce se întâmplat atunci. Pentru mine, ieșirea din perioada aia cruntă a fost ca ieșirea din lagăr”.

Carmen Avram: A devenit periculos să ai o altă opinie!

„Eu am coșmaruri și astăzi despre ce a fost atunci. Pe mine acești doi ani din urmă m-au speriat cumplit pentru că dintr-o dată când te așteptai ca noi să ne fi așezat în democrație a devenit periculos să ai o altă opinie”

Schimbare majoră în viața celei mai premiate jurnaliste de investigație din România

„A devenit o crimă să ai o altă opinie(…). România asta a început să mă doară! Am văzut cum încep să se ceară în cor, în urlet, dispariția de televiziuni,dispariția de partide. Nu există motiv pe pământul ăsta să ceri dispariția unei televiziuni, nu există motiv să ceri dispariția unui partid care a câștigat niște alegeri. Nu există nicio scuză să ieși în stradă să încerci să dărâmi acest partid care a fost votat de populație. Democrația înseamnă vot, alternanța la putere și să respecți opinia celuilalt”

Carmen Avram: Democrația înseamnă vot!

Știre în curs de actualizare (preluare Antena 3)

Te-ar putea interesa si

Fiica borșencei moartă de coronavirus, în Italia: “Lăsaţi-ne să o ducem acasă!”

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Tânăr cu probleme medicale batjocorit și spălat cu mopul pe cap de un bărbat din Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Scenariu care pare desprins din filme. Noi detalii legate de cazul ambulanțierului din Borșa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.