BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: A cerut ajutor la 112 după ce i-a fost furata mașina din curte. Polițiștii din Vișeu i-ar fi trimis ”la plimbare”. Ce spune IPJ Maramureş

Caz grav la Vișeu de Sus. Cu toate că de câteva zile se vorbește fără încetare de grozăvia de la Caracal, se pare că mesajul noului Ministru de Interne nu a ajuns și la urechile polițiștilor de la Vișeu de Sus.

112 – Poliția – ”Siguranță și încredere!”. Acest mesaj este total depășit. Și când spun acest lucru mă refer strict la pățania de astăzi a unei femei din Vișeu de Mijloc, județul Maramureș.

Conform declarației date în exclusivitate pentru vasiledale.ro și baiamare24.ro, maramureșeanca a văzut când numita Roxana I. a sustras autoturismul marca Audi proprietatea soțului Coman Ioan, înmatriculată MM-9…-….. E drept fiind prietenă cu fiul ei. Totuși i-a spus să lase mașina unde este, însă nu a fost ascultată. De menționat că între persoana reclamată și persoana care reclamă nu este niciun grad de rudenie.



Femeia povestește că a sunat la 112 cerând ajutorul autorităților. Se pare că polițiștii au interceptat autoturismul, însă curios vehiculul rămâne tot în posesia persoanei reclamate. Se pare că polițistul chiar ar fi apelat telefonic persoana care a făcut reclamația și care solicita să se ridice bunul dar omul legii nu ar fi acceptat și ar fi lăsat-o tot asupra făptuitorului.

Ba mai mult polițiștii i-ar fi spus părții vătămate că este o problemă de familie, astfel că nu s-a dispus nicio măsura, nu s-a deschis niciun dosar. Cum este posibil așa ceva? Probabil răspunsurile le vom primi prin biroul de presă al IPJ Maramureș.

Actualizare

„Cu privire la aspectele relatate în articol, s-a dispus efectuarea de verificări, iar la finalizarea acestora vă vom informa cu privire la rezultatele constatate şi eventualele măsuri dispuse”, declară reprezentanţii IPJ Maramureş.

foto trucat – sursa facebook.com

Te-ar putea interesa si

O băimăreancă este cercetată de poliţişti pentru comiterea mai multor furturi

Vasile Dale

Weekend-ul următor vișeuanii de pretutindeni sunt invitaţi la Zilele oraşului Vişeu de Sus

Redactie

Baia Sprie. Tânăr rănit grav după ce maşina pe care o repara s-a răsturnat peste el

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult