Maramuresul IstoricRecomandate

ŞOCANT / ACTUALIZARE: Un câine a fost târât după mașină, apoi abandonat la Adăpostul de câini fără stăpân din Sighet. Poliţiştii au început o anchetă (FOTO, VIDEO)

Adăpostul de câini fără stăpân din Sighet a publicat o postare pe pagina de Facebook în care arată că în data de 31 iulie a.c. în fața adăpostului a oprit o mașină după care era legat un câine, târându-l pur și simplu după aceasta.

Din autoturism a coborât un bărbat, care a dezlegat câinele și l-a lăsat acolo, scriu colegii de la Sighet247.ro.

„Te simți mai bărbat că ai chinuit un suflet mic, nu e destul ca nu ți-ai sterilizat femela, ai simțit nevoia să îl și chinui? Și apoi ne plângem că sunt câini pe stradă, ca atacă, cerem moartea câinilor să se rezolve problema cât mai repede. Dacă omorâm astăzi toți câinii, în 3 zile totul e la fel, și din ce cauză? Omul, abandonul, înmulțirea necontrolată! Până nu se vor da amenzi, până nu se constrâng oamenii de a-și steriliza câinii din curte, problema NU SE VA REZOLVA!”, au scris pe pagina lor de Facebook voluntarii de la Asociația „Suntem Vocea Lor” din Sighet.



Bărbatul din imagini riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru fapta comisă.

Dacă autoritățile în drept își vor face datoria, rămâne de văzut.

ACTUALIZARE:

După publicarea articolului de către Sighet 247, polițiștii sigheteni au început o anchetă în acest caz. Ei au fost prezenți în această dimineață la Adăpostul de câini fără stăpân din Sighet pentru a obține mai multe informații.

Preluare Sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE / ACTUALIZARE: Un copil este căutat cu barca în Someş, la Satu Mare. Trupul copilului a fost găsit cu sprijinul scafandrilor bihoreni (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Poliţist de frontieră, săltat de DNA la Sighet. Lua mită. S-a dispus arestarea sa preventivă (FOTO)

Vasile Dale

Prin tertipuri avocățești, interlopii ”Pericol” și ”Porcu” scapă de condamnare în bătaia de la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului de Recuperare Borșa (A.P.)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult