BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PREMIERĂ / ACTUALIZARE: A deraiat MOCĂNIȚA pe Valea Rea la Vișeu de Sus. Intervin 7 echipaje medicale. 12 persoane rănite (GALERIE FOTO, VIDEO)


În urmă cu puțin timp alarma s-a dat la Vișeu de Sus, pe Valea Vaserului. Acolo se pare că MOCĂNIȚA ar fi deraiat, în zona Valea Rea.

Din primele informații se pare că șapte ambulanțe ar fi trimise în zonă.

Din primele informații se pare ca în zonă au fost trimise echiapaje SMURD, Ambulanțe, jandarmii montani.

Conform informațiilor oficiale se pare că locomotiva Mocăniței ar fi deraiat la km 10 – 600 m, la confluența cu Valea Rea.

ACTUALIZARE 2 – ora 13.55

Conform ultimelor informații se pare că ar fi vorba despre șase răniți. În tren erau aproximativ 200 de turiști.

Mocănița ar fi trebuit să ajungă în stația CF Vișeu de Sus între orele 13.30 şi 14.00. Garnitura era plină cu turiști și plecase dimineață spre Stația Paltin.

În imaginile trimise de Jonny Filip: mocăniţa deraiată.

Garnitura era formată din 6 vagoane pentru turiști, un vagon pentru lemn și locomotiva COZIA.

Actualizare 3 – ora 14.25

“Inițial s-a crezut că este mai grav, că ar fi deraiat toată garnitura. În realitate, numai locomotiva a deraiat. Sunt șase victime, din care un copil, însă persoanele sunt rănite ușor. E mai mult panică. Ambulanțele ajung la fața locului”, a declarat Dan Benga, șeful Salvamont Maramureș.

Actualizare 4 – ora 14.50

Conform ultimelor informații oficiale se pare că la CPU a Spitalului Vișeu de Sus au fost transportate 12 persoane, toate adulte. Totodată, un copil a dus la spital pentru că părinții acestuia a fost răniți. Toate persoane rănite au suferit diverse contuzii și escoriații. Nimeni nu este grav rănit. A deraiat locomotiva și primul vagon.

Actualizare 5 – ora 15.30

11 persoane au fost transportate la Compartimetul Primire Urgenţe. Tot acolo a ajuns o persoană care s-a deplasat cu mijloace proprii, de fapt cea care a apelat primul 112.

Printre răniţi se află o fetiţă de 4 săptămâni si un băieţel de trei ani.

Garnitura era formată din 11 vagoane, în care se aflau 340 persoane.

Foto: Salvamont Maramureş

Foto ISU Maramureş

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: ”Renovare” după incendiu! Acoperișul Căminului Cultural Poienile de Sub Munte refăcut cu materiale arse în incendiu

Vasile Dale

BOMBĂ PE FISCULAȘ: EXCLUSIV COVID-19 – Doi angajați cu funcții de conducere la o mare unitate economică din Maramureș transportați la Spitalul de Boli Infecțioase. Încă 4 aduși la spital (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer de TIR din Maramureș tâlhărit și bătut într-o parcare din Ljubljana (Slovenia). Hoțul și agresorii ar fi tot români, din județul Argeș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.