Maramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: S-A DESPRINS ROATA AUTOBUZULUI ÎN MERS – Zeci de elevi și călători din Sighet, la un pas de moarte (FOTO, VIDEO CITITORI)

Caz deosebit de grav la Sighetu Marmației. Roata din față a unui mijloc de transport în comun local s-a desprins în mers iar oamenii au fost la un pas de moarte. Mai mult, după ce s-a desprins roata a traversat șoseaua și s-a oprit în gardul unui imobil. Din fericire nimeni nu era pe trotuar în acel moment, evitându-se astfel o adevărată tragedie.

În cele ce urmează vă prezentăm mesajul primit de la cititorii noștri. ”Transport în comun efectuat de Mara Nord, Sighetu-Marmației. Siguranță zero. Autobuz abia scos astăzi din revizia tehnică făcută de mecanicii unității (mecanici fără autorizație și fără experiență, se pare făcută de un fost paznic la această unitate).

Roată sărită în timpul mersului cu călătorii în autobuz pe ruta Sighetu Marmației – Șugău (cursa de ora 15.10). Roata a sărit pe cealaltă parte a șoselei, putând pune în pericol viața altor persoane (în afară de cele deja aflate în autobuz).



Siguranță și încredere în transportul public de persoane cu autobuze casate în Olanda (cumpărate de Mara Nord pentru a fi casate și folosite doar piesele de schimb). Ca să vedeți ce administrație, ce primar are Sighetu Marmației” a scris cititorul nostru.

Așteptăm un punct de vedere al Primăriei Sighetu Marmației referitor la acest incident, dar și de la societatea de Transport în Comun din Sighetu Marmației.

Actualizare

“Cauza acestui incident în care a fost implicat un autobuz al Mara Nord Sighet care făcea legătura Sighet – cartierul Șugău o constituie o piuliță. În urma controlului făcut de experți, s-a constatat faptul că piulița s-a desfiletat. Autobuzul respectiv avea expertiza tehnică făcută în mai, i se schimbase perna de aer, nu prezenta probleme tehnice. Problema este că acum era și oră de vârf, iar în interior se aflau peste 40 de călători, printre care și elevi. Autobuzul a fost supus unor reparații, după care va fi reintrodus în circuit”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Grigore Șteț, directorul societății Mara Nord Sighetu Marmației.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Accident deosebit de grav în Sălaj. Implicat un şofer din Maramureş, nevinovat, dar… beat (ACTUALIZARE)

Redactie

TEDxBaiaMare 2022 anunță o premieră internațională

Vasile Dale

ACCIDENT PE STRADA VICTORIEI: Pasagerul unui autoturism a ajuns cu capul în parbriz (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult