BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE 4: Un motociclist a zburat într-o grădină în cartierul Ferneziu (FOTO, VIDEO)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în cartierul băimărean Ferneziu, în zona unui supermarket.

La fața locului intervin echipajele SMURD și ale poliției rutiere Baia Mare.

Actualizare 1

Conform informațiilor furnizate de cititori, medicii echipajului SMURD îl resuscitează pe motociclist. Aceștia susțin că a intrat cu mare viteză și pur și simplu a zburat până în curtea imobilului.

Actualizare 2

Conform informațiilor noastre medicii au reușit să îl stabilizeze. Aceștia au transportat victima la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, unde a fost dus direct la investigații amănunțite.

Actualizare 3

Motociclistul are 57 de ani și medicii îl suspectează de fractură de coloană cervicală.

Actualizare 4 – IPJ Maramureş

A zi, în jurul orei 18.00, un băimărean de 57 de ani, care conducea o motocicletă pe strada Barajului, a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă, a intrat in coliziune cu gardul unui imobil distrugând totodată și branșamentul de gaz al imobilului. Verificările polițiștilor au relevat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul, rănit în urma accidentului, a fost transportat la spital. A fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Valea Neagră, poluată cu deșeuri menajere, materiale de construcții, uleiuri de uz casnic şi… animale moarte

Redactie

GALERIE FOTO: Ultima poză a elevei ucise cu criminalul: Suspectul este testat dacă a consumat substanțe interzise; Carmen va fi condusă pe ultimul drum miercuri

Vasile Dale

ÎNGRIJORĂTOR /ACTUALIZARE 3: Pestă porcină africană şi la Oncești. Culmea chiar la samsar acasa!!! În acest moment avem trei focare: la două gospodării din Ieud și la una din Oncești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.