BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

CUTREMURĂTOR / ACTUALIZARE : Pădurar împușcat și aruncat într-o râpă de hoții de lemn în comuna Lăpuș (FOTO EXCLUSIV)

Caz şocant în această seară în Maramureș. Un pădurar a fost găsit mort aruncat într-o râpă din pădurea Rogozului, comuna Lăpuș.

Conform informațiilor noastre, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 19.00, când în zonă, spun sursele noastre, ar fi fost anunțat în furt de lemn.

Pădurarul în vârstă de aproximativ 30 de ani, tată a trei copilași, s-a deplasat în zona amintită.



Deocamdată nu se știe cum, dar bărbatul ar fi fost împușcat și aruncat într-o râpă.

La această oră la fața locului sunt criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș care au demarat cercetările sub coordonarea unui procuror criminalist.

De altfel, directorul general RN, George Mihăilescu, a postat pe facebook un mesaj cutremurător.

😢✝️. Din păcate aveam o seară tristă !

📍💔. La Directia Silvică Maramureș, Ocolul silvic Strâmbu Băiuț in aceasta seara hotii de lemne au omorât cu violenta pe pădurarul P.L. Violența fost extrema, astfel ca nu o pot descrie !
Sunt la Maramureș, in drum spre râpa unde l-au aruncat !
❗️✝️ Riscurile la care sunt supuși silvicultorii au legătura cu violență semănată in societate !
🙏🌳 Noi facem lucruri bune: plantam, creștem și îngrijim pădurea, care este cel mai mare dar hărăzit omului pe pământ de Dumnezeu !
⁉️😢 Ce au cu noi ?

Dumnezeul să-l ierte și să-l odihnească in ceruri !

Actualizare – IPJ Maramureş

În această seară, într-o pădure dintre localitățile Rogoz și Lăpușul Românesc, a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 30 de ani. S-a constituit echipă complexă de cercetare care desfășoară activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul.

Actualizare – Tribunalul Maramureş

“Am fost sesizați cu privire la un caz de persoană găsită decedată prin împușcare. Este vorba despre un organ silvic găsit mort. Procurorul de caz se deplasează la fața locului. Incidentul a avut loc într-o zonă montană situată între Rogoz și Băiuț. Din primele informații, a fost vorba despre o armă de vânătoare. Cauza a fost înregistrată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Actualizare – Romsilva

“Un pădurar a informat faptul că se întâmplase ceva greșit pe sectorul său. A anunțat șeful de district, care, la rândul său, a anunțat poliția. A durat jumătate de oră până când a sosit echipajul de poliție și l-a găsit pe pădurar decedat. Este o zonă dificilă. Este o atmosferă grea, nu vă pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violență extremă. Eu sunt în Maramureș acum, pentru a afla mai multe chestiuni. Vă dați seama? L-au împușcat pe pădurar cu PROPRIA LUI ARMĂ! L-au împușcat în omoplatul drept și nu numai! Liviu Pop a rămas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat pădurea. Noi păzim și pădurile private, asta a fost și aici! Pădurea se apără! Rog pe toată lumea să nu mai instinge la violență și să înțeleagă faptul că personalul silvic îngrijește pădurea”, a declarat George Mihăilescu, directorul Romsilva.

Te-ar putea interesa si

OCNA ŞUGATAG. ALCOOLUL LA VOLAN ŞI URMĂRILE SALE: Un tânăr din Botoşani băut s-a izbit cu maşina de un copac, apoi s-a răsturnat

Vasile Dale

ACTUALIZARE: FOTO EXCLUSIV – Un bărbat de 38 ani a căzut cu parapanta în zona Fânațe – Cernești

Vasile Dale

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Un borşean fără permis, cu alcoolemie de 1.40 mg/l în aerul expirat, a provocat un accident de circulaţie cu cinci victime

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult