Recomandate

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Poliţia încalcă legislaţia rutieră în timpul deplasării pe şosele (ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ)

Utilizarea telefonului mobil este interzisă prin lege în România! Coroborată cu o altă încălcare a legislației rutiere rămâi PIETON pentru 30 de zile.

Într un filmuleț înregistrat de camera de bord a unui șofer maramureșean în cursul după-amiezii de ieri pe Bd. Unirii din Baia Mare se vede clar cum șoferul unei autospeciale de poliție încalcă două reguli rutiere: depășire în zona trecerii la nivel cu calea ferată și vorbește la telefon în timpul deplasării neutilizând sistemul handsfree. Practic agentul de la volan ține telefonul în mâna dreaptă și conduce liniștit.

Dacă ați surprins imagini foto sau video cu evenimente care se produc pe șoselele Maramureș le așteptăm pe adresa de email: [email protected] sau pe paginile noastre de facebook.

Actualizare – IPJ Maramureş

Necesitatea respectării regulilor stipulate în legislația și procedurile de lucru în vigoare privind utilizarea autospecialelor de serviciu constituie o preocupare permanentă a conducerii inspectoratului.

Cu privire la aspectele semnalate în articolul de presă vă comunicăm că s-a dispus efectuarea de verificări punctuale, urmând să vă informăm cu celeritate în legătură cu rezultatele acestora.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Tragedie la Mireșu Mare: Bebeluș de 8 luni găsit mort în casă. Alt doilea deces subit al unui bebeluș de 8 luni în doar 6 zile!!! (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Pasager prins cu droguri la îmbarcarea pe zborul Tarom Baia Mare – București Otopeni de pe Aeroportul Internațional Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Fetiţă de doi ani căzută de la etajul 4 al unui bloc din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

2 mesaje

Dasile Vale octombrie 25, 2019 at 10:39 am

Acolo nu mai exista trecere la nivel cu calea ferata, a fost desfintata demult.

Raspunde
tezaur folcloric octombrie 25, 2019 at 11:44 pm

bine BO$$$$$

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.