BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

INCONȘTIENȚI PE ȘOSELELE DIN MARAMUREȘ: Impact frontal evitat in ultiul moment – Polițiștii de la rutieră sunt legați la mâini de o legislație rutieră tâmpită (FOTO/VIDEO)

După ce ieri v-am prezentat în exclusivitate cum un șofer a evitat în ultimul moment impactul cu o autocisternă pe drumul național 18, la Hărnicești, iată că astăzi revenim cu alte imagini video surprinse de o cameră de bord.

De această dată incidentul a avut loc pe drumul național 18 B între localitățile Groşi și Cărbunar.

„În drum spre Dumbrăvița” este mesajul postat de Sergiu, șofer din Maramureș. Pe imaginile video surprinse de camera de bord, un șofer care circula dinspre Târgu Lăpuș spre Baia Mare s-a angajat într-o depășire neregulamentară a unui autobuz, în curbă încălcând marcajul continuu longitudinal. Doar prezența de spirit a șoferului care circula regulamentar a făcut ca o tragedie să fie evitată în ultimul moment. Acesta a reușit să iasă suficient în afara părții carosabile încât un accident să fie evitat.

Cu toate că sunt imagini video șoferul inconștient poate scăpa nepedepsit. Polițiștii de la Rutieră sunt legați ”de mâini” pentru că imaginile foto sau video surprinse de o cameră neomologată nu sunt probe în instanță. Așadar, o legislație rutieră complet aiurea, făcută probabil cu ”dedicație” pentru ”șmecherașii” de bani gata, și nu numai.

Imaginile video nu au nevoie de niciun comentariu.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ: Țigări ucrainene în valoare de 431.000 euro descoperite de polițiștii de frontieră maramureșeni (foto)

Vasile Dale

Posibil suspect implicat în dispariția Melindei, fata de 13 ani dispărută șapte zile în Sighetu Marmației, este audiat de poliție

Redactie

Guvernul PNL a solicitat închiderea anumitor piețe. Camera Deputaților a votat împotrivă. Deputatul Adrian TODORAN: Piețele rămân deschise. Am votat pentru producătorii locali

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.