BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NEBUNIE PE ŞOSELE / ACTUALIZARE: Carambol la intrarea în Baia Mare, căruţă răsturnată la Bocicoel (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Se pare că iarna i-a luat pe nepregătite şi total neatenţi pe participanţii la trafic. În doar o oră, mai multe evenimente rutiere s-au petrecut pe drumurile din Maramureş.

După ce un autoturism s-a rasturnat pe plafon la Nistru, apoi un altul în localitatea Borcut, la Bocicoel, pe deal la iesire spre Viseu de Sus, s-a răsturnat o căruţă, o persoană fiind blocată.

La intrarea în Baia Mare mai multe maşini au intrat în coliziune, traficul fiind blocat.

Actualizare – IPJ Maramureş

Accident rutier cu 3 autoturisme implicate, 2 victime, o mama cu escoriatii si copilul acesteia care aparent este fara leziuni dar vor fi transportati la UPU, intervin echipajele EPA si 2 SAJ Baia Mare.

Autoutilitara implicată în accident era condusă de un cetăţean polonez, care s-a baricadat în maşină, fiind ameninţat cu bătaia de participanţii la trafic.

„Marţi, în jurul orei 14,30 poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie produs pe strada Victoriei din Baia Mare. Primele verificări au relevat că  un cetățean polonez de 28 ani, care a condus o autoutilitară, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în faţa sa de un tânăr de 33 ani care, în urma impactului, este proiectat în alt autoturism, din faţa sa, condus de un băimărean de 50 de ani. În urma impactului, cel de-al treilea autoturism acroşat a ajuns în şanţ.

În urma evenimentului rutier a rezultat  rănirea şoferului de 33 de ani şi a unei pasagere de 29 de ani, din acelaşi autoturism. Cetăţeanul polonez şi şoferul rănit au fost testaţi cu aparatul etilotest şi nu se aflau sub influenţa alcoolului, iar conducătorul auto care a ajuns cu autoturismul în şanţ a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, spun poliţiştii maramureşeni.

Te-ar putea interesa si

HiSky va opera chartere pentru Amara Tour de pe patru aeroporturi din țară: Baia Mare, Cluj-Napoca, Târgu Mureș şi Oradea

Redactie

FOTO, VIDEO: Un nesimțit ce transporta și arunca ilegal gunoi pe un teren din zona Doboieș a fost prins de polițiștii locali și amendat cu 7 mii de lei. Autoutilitara nu avea nici ITP și nici RCA valabile

Redactie

BAIA MARE: Mai multe tamponări în cursul acestei dimineţi (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.