BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ÎNCĂ UN ACCIDENT / ACTUALIZARE: Trei persoane lovite pe o trecere de pietoni din Baia Mare. Șoferul fugar a fost reținut. 1,23 mg/l a indicat etilotestul

Continuă şirul accidentelor de circulaţie în judeţ. De data aceasta evenimentul rutier a avut loc în Baia Mare, la intersecţia Grănicerilor cu Macului, pe trecerea de pietoni. Şoferul unui autovehicul a lovit trei persoane (doi adulti si o minora).

La faţa locului au intervenit EPA SMURD si SAJ, victimele au primit ingrijirile necesare si au fost transportate la UPU Baia Mare. Din primele informatii soferul a parasit locul accidentului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

Operativitate: polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au identificat un bărbat care a produs un accident cu victime și a părăsit locul faptei în aproximativ 15 minute de la sesizarea faptei.



Polițiștii rutieri au intervenit de urgență la intersecția străzii Macului cu strada Grănicerilor din municipiu, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că trei pietoni, care traversau regulamentar, au fost surprinși și accidentați de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, în aproximativ 15 minute a fost identificat și găsit un băimărean de 52 de ani, care a recunoscut că a condus autoturismul implicat în accident.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest moment acesta este condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

SUB NĂMEŢI: Viscol şi străzi înzăpezite în Borşa (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: COD GALBEN de ploi în Maramureş până sâmbătă la prânz

Redactie

EXCLUSIVITATE: GRENADA RUSEASCA A EXPLODAT SUB PRIVIRILE COPIILOR FAMILIEI DIN VALEA VISEULUI. A 7-A AMENINTARE DE ACEST GEN DIN ZONA (MARTURII CUTREMURATOARE – VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult