BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

IMAGINI HALUCINANTE LA BORȘA / ACTUALIZARE: Câine împușcat sub privirile îngrozite ale unui copilaș de 6 ani pe DN18. Ce spun poliţiştii (GALERIE FOTO)

Alături de un copilaș de numai 6 ani, doi voluntari ai Asociației Pro Terra Dej au fost martorii unei scene îngrozitoare: un borșean a împușcat un câine pe drumul național 18, în pasul Prislop. Motivul: „mănâncă vânatul (căprioare) în pădure”.

În urma grozăviei copilul de 6 ani este în stare de șoc. ”Ne aflam la aproximativ 5 kilometri de Borșa (Maramureș) și într-o curbă am văzut o Dacia Logan, de culoare roșie, oprită. Un bărbat a împușcat mortal o cățelușă (pe un drum public, nu în pădure).

Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat! Sper să nu se mușamalizeze cazul iar cel vinovat să fie pedepsit”! au transmis reprezentanții Asociației Pro Terra Dej

AVERTISMENT: Fotografiile sunt șocante!

ACTUALIZARE 1

Polițiștii din Borșa s-au deplasat azi de urgență în Pasul Prislop, după ce la ora 14.24 au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a tras un foc de armă și a împușcat un câine.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un bărbat de 69 de ani, paznic de vânătoare autorizat, a făcut uz de armă și a recoltat legal un câine hoinar, aflat pe raza fondului de vânătoare.

ACTUALIZARE 2

Urmare a verificărilor efectuate de politiștii maramureșeni, cu privire la bărbatul de 69 de ani, care în cursul acestei zile ar fi împușcat un câine în Pasul Prislop, vă informăm că, din cercetarea preliminară au rezultat suspiciuni rezonabile, referitoare la comiterea infracțiunilor de uz de armă letală sau interzisă, fără drept, prevăzută și pedepsită de art. 343 alin. 1 Cod Penal și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, prevăzută și pedepsită de art. 25 alin.1 lit. a din Legea nr.205/2004, cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod Penal.

Cercetările continuă în această cauză, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Multumim cetățenilor care au semnalat acest caz si au sprijinit polițiștii în clarificarea situației de fapt.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

EVAZIUNE FISCALĂ: Percheziții la suspecți care exploatau nisip și pietriș din râul Someș fără permis sau licență

Vasile Dale

FOCAR COVID-19 LA SIGHET: Creşte numărul cazurilor. Alţi 12 pacienţi infectaţi cu noul coronavirus

Redactie

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat mai multe pachete cu ţigări şi medicamente ce urmau a fi comercializate ilegal (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

NEAGOE ianuarie 11, 2020 at 7:47 pm

D’LOR GUVERNANATI AM TRECUT LA A VANA LIBER ,IN SPATIUL PUBLIC,PE SOSEA ,TINTIM DIN MASINA CE GASIM SI ..TRAGEM…!!! CE LEGE PERMITE ASTA !!!??? ESTE SEMNAL A INCEPE SA NE VANAM DACA CEVA NE DERANJEAZA,SUNTEM IN PLAIUL MIORITIC AL NATIEI TEMBELIZATE PREMEDITAT DAR LEGEA,ESTE PENTRU OLIGOFRENII MAJORITAR ROMANI, A TRAGE CU ARMA DACA SUNT PSIHOPATI.!? CE SE INTAMPLA !!!?? ESTE LESNE DE PRICEPUT CA SE VA TRECE SI LA IMPUSCATURI PRIN LOCATII UNDE TRAIESC OAMENI ,COPII DOAR PENTRU CA AVORTONILOR LI S-A SPUS CA LEGEA PERMITE …!?”??? CE PERMITE…!???? SUNTETI CRETINI CHIAR TOTI GUVERNANTII DE 30 DE ANI INCOACE..!!!!!!!

MUSIU ,,PAZNIC ,,DE VANATOARE MOARTE LUI ,COPIILOR LUI SI PROGENITURILOR COPIILOR LUI SI NEAMULUI LUI DE GUNOI DE RO. IN VEACURI..!!
NOI L-AM CHINUI CA LA INCHIZITIE,MULT PANA CE SI-AR DA SUFLETUL IN CHINURI MAXIME,REBUT UMAN, AVORTON DE ROMANIA..!!! GUVERNANATI IASTIA NOI SUNT TARE-N P…. LA VANATOARE..!!!??
TOTI OLIGOFENII IN NUMELE CAREI LEGI SCOT PUSCA IN SPATIU PUBIC SI TRAG..!!!??
FLEGMA PE NEAMUL -POPULIME RAMAS CA SI OLIGOFRENI SA POPULEZE INCA ACEST SPATIU NASCATOR DE DEMENTI IN ULTIMII 30 ANI..!! ATUNCI, SA TRECEM LA A NE VANA…!! DACA ESTE CUM SE SPUNE ,,LEGAL,, !?!?!?!?!?
,,Printre metodele de investigație ale inchiziției era „chestionarea ” care consta de fapt din diferite metode de tortură a acuzatului, prin care se căuta îndepărtarea influenței viciilor lumești și obținerea unei mărturisiri. Împăratul Frederic al II-lea ordonă în 1238 pedeapsa cu moartea prin arderea pe rug a ereticilor, iar în anul 1252 interogarea prin schingiuire pentru aflarea adevărului, metodă uzuală a justiției din aceea vreme

Raspunde
Alex ianuarie 11, 2020 at 8:55 pm

Pt asa ceva lua nea vanatorul un 3 ani puscari oriunde in EU. Mai ales daca exista si un propietar al cainelui.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.