Maramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE: Maşină răsturnată la Budeşti, două victime

Un accident rutier s-a petrecut cu puţin timp în urmă, la Budeşti, (la iesire spre Cavnic).

Potrivit primelor informaţii, o masina s-a rasturnat, rezultând 2 victime incarcerate, constiente.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor şi de poliţie.

Actualizare – IPJ Maramureş

Aseară, în jurul orei 21.00, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie, produs în apropierea localităţii Budeşti, în urma căreia o persoană a fost rănită.

Verificările poliţiştilor au relevat că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat, a intrat în coliziune frontală cu parapetul metalic de protecție, după care a părăsit partea carosabilă prin dreapta și s-a răsturnat pe plafon.

În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerei de pe locul din dreapta faţă din autoturism, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi nu a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.Acesta a fost condus la U.P.U Sighetu Marmaţiei în vederea recoltării unei mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat a căzut inconştient azi-noapte pe bd. Unirii

Redactie

VIDEO: COOPERARE INTERNAȚIONALĂ, PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI CARE AR FI INTRODUS ÎN ȚARĂ ARME SUSTRASE DIN SPANIA

Redactie

Preluare 2mnews.ro: TRAGEDIE ARDUSAT – Era băut polițistul care a fost implicat într-un accident în care un profesor din Satu Mare a murit !!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.