Maramuresul IstoricRecomandate

FACEM LUMINĂ ÎN CAZUL DE LA VIŞEU DE JOS / ACTUALIZARE: Astăzi polițiștii au deschis dosar penal pe numele profesorului care ar fi agresat un elev de clasa VIII-a

Ieri v-am prezentat în exclusivitate informații halucinante de la Școala Generală din Vișeu de Jos. Acolo un profesor este acuzat că ar fi agresat un elev de clasa a VIII-a și că ar pipăi elevele.
Poliția a deschis dosar penal

”Cu privire la cazul de la Școala Gimnazială din comuna Viseu de Jos, unde un profesor în vârstă de 66 de ani, ar fi agresat un elev în timpul cursurilor, astăzi polițiștii de la secția 4 Leordina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” Purtare abuzivă “. In cauza cercetările continuă, urmând ca la finalizarea lor sa fie dispuse măsurile legale.”

Actualizare – ISJ Maramureş

Ca urmare a informației apărute în mass-media cu privire la situația în care au fost implicați un elev și un cadru didactic de la Școala Gimnazială Vișeu de Jos, marți, 03.03.2020, ora 16:25, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a luat legătura cu directorul Școlii Gimnaziale Vișeu de Jos.
În cursul zilei de astăzi, 04.03.2020, directorul Școlii Gimnaziale Vișeu de Jos a trimis o notă de relație și s-a constituit o comisie de inspectori școlari care cercetează aspectele referitoare la acest caz.
​La finalizarea verificării desfășurate de inspectorii școlari, vă vom transmite mai multe date.



Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

ÎNCEPUT DE VACANŢĂ RATATĂ / ACTUALIZARE: Locomotiva Trenului Soarelui s-a defectat… Zeci de turişti din Maramureş şi Satu Mare vor ajunge la mare cu două ore întârziere (foto, video)

Vasile Dale

INFRACŢIUNI SILVICE: Acțiune ale poliţiştilor maramureşeni pentru depistarea celor care transportă ilegal material lemnos

Vasile Dale

EXCLUSIV: Șoferița care a decedat ar fi provocat accidentul. Ar fi consumat alcool și era mătușa fetiței ce terminase clasa a VIII-a (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult