Recomandate

EXCLUSIV: FOTO/VIDEO – Ambulanța SMURD de la ISU Maramureș din coloana cu maramureșeni veniți din Paris s-a răsturnat (ACTUALIZARE)

Coloana în care erau maramureșenii sosiți din Paris cu un avion a fost implicată într-un accident în municipiul Cluj Napoca. Aceasta se deplasa pe bulevardul Muncii, când autospeciala SMURD ar fi fost lovită în plin de un alt vehicul.

În urma impactului echipajul SMURD s-a răsturnat. Vehiculul aparține ISU Maramureș.

Se pare că în mașină erau 13 persoane care urmau să ajungă în carantină la Sighet.

Un maramureșean ne-a transmis imagini video LIVE cum s-a produs accidentul:

“Microbuzul transporta 14 persoane (se pare că reîntoarse din Franța), dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escoriaţii. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport pentru a fi transportate către locațiile de carantină”, a transmis ISU Cluj.

Vom reveni cu detalii

ACTUALIZARE – IPJ Cluj

“În jurul orei 18.45 a avut loc un accident rutier la intersecția străzilor Garibaldi și 1 Decembrie, între un microbuz al ISU şi un autoturism. Din primele informații, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roşie a semaforului, având în funcțiune semnalele luminoase. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comună Bonţida. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a 3 persoane, pasageri în microbuz. Conducătorii auto au fost testați, nu au consumat alcool”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

205 români au murit infectați cu coronavirus

Vasile Dale

FOTO: Incendiu la un saivan din Oarţa de Sus. Intervin pompierii sălăjeni

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Teribilismul nepoților ar fi dus la aprinderea unei șuri la Finteușul Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.