BREAKING NEWSRecomandate

ACTUALIZARE / EXCLUSIV VIDEO: Kaufland Baia Mare interzice ABUZIV accesul oamenilor în magazin fără mască de protecție. Ordonanțele militare NU prevăd așa ceva. Ce spun reprezentanţii supermarketului


Aberant! Se încalcă legea! Legal nimeni nu ne poate intezice să purtăm mască de protecție. Este doar o recomandare a autorităților. Inclusiv premierul României, Ludovic Orban, a spus răspicat acest lucru. Au recunoscut inclusiv reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș. Chiar astăzi pe grupul de comunicare cu presa din Maramureș. Asta deși în Hotărârea luată ieri scrie că este OBLIGATORIU, spre presă s-a transmis: ESTE O RECOMANDARE.

Cum informațiile sunt confuze oamenii habar nu au ce să mai facă și pe cine să mai creadă.

Unii comercianți au pus deja în aplicare hotărârea CJSU Maramureș, cel puțin la nivel de Baia Mare. Doar că prin această hotărâre SE ÎNCALCĂ ACCESUL CETĂȚENILOR LA HRANĂ. Cine nu își permite 17-20 lei pentru a-și cumpăra o mască de protecție ce face? Moare de foame?



Exemplificăm cu o înregistrare video efectuată astăzi în Baia Mare, la marketul Kaufland. ”Așa am primit ordin de la conducere. Cine nu are mască nu intră în magazin!” este mesajul transmis de paznicul unității. Ceea ce este clar un ABUZ, din punctul nostru de vedere.

Așteptăm un punct de vedere oficial din partea Kaufland România.

ACTUALIZARE – Kaufland România

În urma articolului, https://vasiledale.ro/2020/04/06/exclusiv-video-kaufland-baia-mareinterzice-abuziv-accesul-oamenilor-in-magazin-fara-masca-de-protectie-ordonantelemilitare-nu-prevad-asaceva/?fbclid=IwAR2lOSkPqLj26gpmOIS4EGh8jOOmr6R40xCkQ7WDxjVpN_9EB3ErLvuOHR8,
Kaufland România aduce următoarele precizări și solicită publicarea dreptului la replică după cum urmează:
În cursul zilei de luni, 6 aprilie, într-unul din magazinele din Baia Mare, până la publicarea oficială a textului Hotărârii Consiliului Județean Maramureș, în mod preventiv, magazinul a instituit o măsură temporară de permitere a accesului clienților ce folosesc mijloace cu ajutorul cărora să își acopere nasul și gura în spațiile publice, respectând recomandările Consiliului Județean ce au parvenit la acel moment prin intermediul mass-media. Odată ce textul Hotărârii a fost publicat, măsura temporară a fost eliminată din acel magazin. Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a avea un spațiu sigur de cumpărături și încă de la început ne-am implicat cu măsuri de protecție sporite: dezinfectăm de mai multe ori pe zi toate spațiile comune și obiectele de uz frecvent, am dotat magazinele cu dezinfectant de mâini gratuit, am amplasat geamuri de protecție la casele de marcat, benzi de semnalizare a distanței de siguranță de minim 2 metri și derulăm o amplă campanie de comunicare a regulilor de prevenție.
Suntem în permanentă legătură cu autoritățile și ne angajăm să luăm toate măsurile care se impun, conform evoluției situației.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Personalul Baia Mare – Satu Mare a lovit un autoturism în Apa

Vasile Dale

CĂUTĂRILE CONTINUĂ: Fetiţa de 6 ani dispărută ieri din Repedea este căutată de sute de persoane (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: COD galben de ploi torenţiale şi străzi inundate în Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult