BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: Șofer inconștient la BORȘA. Copilaș ținut în picioare pe scaunul din față al mașinii. În urma imaginilor poliţia s-a sesizat din oficiu

Inconștiența maximă la Borșa. Un șofer și-a filmat copilașul în timp ce stătea în picioare pe scaunul din față al mașinii pe care o conducea cu viteză. Micuțul se ținea cu o mână de centură iar manelele răsunau în vehicul.

Imaginile au fost postate pe story-ul de facebook al unei borșence și au ajuns și în posesia Poliției Rutiere Maramureș.

Actualizare – IPJ Maramureş

În urma imaginilor postate pe o retea de socializare, cu un copil transportat pe scaunul din față a unui autoturism fără utilizarea elementelor de siguranță, polițiștii orașului Borșa s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea clarificării stării de fapt și luării măsurilor legale.

Până în acest moment a fost identificat minorul, copil de 2 ani, și mama acestuia, de 25 de ani, care a fost sancționată contravențional pentru nesupravegherea minorului.

În continuare se efectuează verificări pentru identificarea persoanei care a condus autoturismul, în vederea luării măsurilor legale.

Comenteaza cu Facebook

https://www.youtube.com/watch?v=FsKAH2y4b6k

Te-ar putea interesa si

FOTO: BIZONI DE BAIA MARE – Un băimărean și-a spălat mașina în Parcul Central, cu apă trasă din WC-urile parcului

Vasile Dale

Autorul accidentului mortal din Târgu Lăpuș rămâne în arest preventiv. Șoferul fugise de la fața locului, fiind identificat după 9 ore

Vasile Dale

VIDEO: Un băimărean a suferit multiple arsuri într-o explozie la Zalău

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.