BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ȘTIRE CITITORI – FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: În Borșa, o artistă de muzică populară și soțul ei atacați cu pietre, agresați fizic și verbal

Pe adresa noastră un cititor ne-a trimis câteva fotografii dar și un mesaj despre un incident petrecut acum trei zile în orașul Borșa, Maramureș. Redăm mai jos mesajul (fără a cenzura), cu mențiunea că incidentul a fost confirmat de IPJ Maramureș, polițiștii deschizând un dosar penal în acest sens.

”Joi, în jurul orei 15.30, Ancuța Timiș, împreună cu soțul ei Ioan Jorza, au fost victimele unui conflict neașteptat. În drum spre casă, mașina lor a fost blocată de către clanul familiei ”Vasile Turta” din Borșa. Motivul disputei a fost unul banal. O fată din clanul Turta i-ar fi cerut Ancuței o smă de bani pe care aceasta i-ar fi dat-o cadou de nuntă. Ancuța nu a refuzat să îi dea banii, însă i-a spus că îi va primi la momentul potrivit, adică la nunta ei. Bineînțeles, cei din clanul Turta s-au enervat și au ripostat asupra lor. Cei doi au fost agresați atât verbal cât și fizic. Au fost atacați cu pietre, pumni, picioare. Soțul artistei a ajuns la spital cu leziuni. Vasile Turta (tatăl) împreună cu fiica lui dau dovadă de o sălbăticie ieșită din comun. Izolarea își spune cuvântu. Lumea a rămas fără bani și foamea fiind mare, iar acest lucru îi determină să recurgă la violență.



Poliția a fost sesizată dar nu au luat nicio măsură de prevenție, deși ei au mai multe dosare pe rol. Se pare că lumea îi poartă frică acestui Clan.

Menționez faptul că nu e prima oară când aceștia atentează la bunurile lor. În iarnă, mai ales de Crăciun, o altă mașină a artistei Ancuța Timiș a fost spartă de băiatul clanului Turta, Vasile” este mesajul primit.

IPJ Maramureș a informat că s-a deschis dosar de cercetare penală în această cauză.

Actualizare – IPJ Maramureş

La data de 09 aprilie a.c., un bărbat i-a sesizat pe polițiștii orașului Borșa că în timp ce se afla pe strada Hotarului din oraș, împreună cu soția lui, a fost agresat. Victima, tânăr de 28 de ani, a beneficiat de îngrijiri medicale la spitalul din oraș. Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 58 de ani, din Borșa.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: ACCIDENT RUTIER PE DRUMUL EUROPEAN E 58, ÎN ZONA DURA, SOLDAT CU O PERSOANĂ ÎNCARCERATĂ (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Intervenție de urgență în Târgul de Crăciun din Baia Mare (VIDEO/FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN SĂLAJ: Doi tineri, unul din Maramureş, răniți după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Șoferul era băut și a refuzat recoltarea de probe biologice

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult