BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: COȘMAR ÎN BAIA MARE – Un bărbat și-a bătut copiii. Au intervenit cinci echipaje de poliție dar și ambulanțe. APELUL A FOST FALS (ACTUALIZARE)

Noapte de coșmar pentru o familie de pe strada Păltinișului din Baia Mare. Un bărbat și-a bătut cu sălbăticie copiii iar vecinii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

Spre locul incidentului s-au deplasat cinci echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare dar și echipaje medicale.

ACTUALIZARE

La fața locului forțele de intervenție au găsit un bărbat aflat în avansată stare de ebrietate, care tulbura liniștea și ordinea publică. Din fericire, polițiștii nu au găsit niciun minor agresat. Drept urmare s-a procedat la identificarea apelantului la 112. Acesta a fost rapid găsit și a fost sancționat contravențional pentru apelare falsă. Totodată, bărbatul care făcea scandal a fost și el sancționat contravențional pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureș

” Polițiștii au intervenit aseară pe strada Păltinișului din Baia Mare după ce un bărbat a sesizat că vecinul său își agresează copiii. La fața locului s-a constatat că cele sesizate nu se confirmă. Niciun minor nu a fost lovit. În schimb a fost identificat un băimarean, în stare de ebrietate, care era singur în propria locuință și făcea gălăgie. Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, una pentru apelare falsă și una pentru tulburarea ordinii și liniștii publice” a informat biroul de presă al IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

MISIUNI: Pompierii militari au muncit la foc continuu în perioada Sărbătorilor de Crăciun

Vasile Dale

Vacanța de vară, în tabere de vară. Ce opțiuni au părinții care nu au cu cine să își lasă copiii

Vasile Dale

SIGHETU MARMAȚIEI: Un bărbat și-a amenințat soția cu toporul. Poliția a intervenit de urgență

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.