BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV/ SĂCĂLĂŞENI – ACTUALIZARE: Împuşcat de poliţişti după ce a sărit cu toporul la ei (FOTO, VIDEO)

Scandal în această seară lângă Biserica Ortodoxă din Săcălăşeni. Localnicii din zonă au fost nevoiţi să cheme poliţiştii, pentru a aplana un scandal izbucnit într-o familie.

Oamenii legii ajunşi la faţa locului au fost agresaţi verbal, moment în care bărbatul, Grigore F., a apucat o secure şi s-a năpustit asupra poliţiştilor.

foto: facebook.com

Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de avertisment în plan vertical, dar scandalagiul tot nu s-a potolit, astfel că l-au împuşcat în zona picioarelor, folosind cinci gloanţe.

Poliţiştii au chemat un echipaj medical SMURD.

Cadrele medicale i-au acordat primele îngrijiri, apoi bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, în acest moment fiind în operaţie.

La această oră în Săcălăşeni au fost dislocate forţe impresionate de mascaţi din cadrul poliţiei şi jandarmeriei. Totodată, criminaliştii, coordonaţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, efectuează cercetări la faţa locului.


Actualizare – IPJ Maramureş

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși s-au deplasat în această seară la un imobil de pe raza localității Săcălășeni, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat este agresiv și face scandal la domiciliu.

La vederea polițiștilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre polițiști cu un topor în mână, amenințându-i. După somație, polițiștii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat amenințarea. Acesta a fost rănit la picior, fiind solicitat un echipaj de prim ajutor, care să-i acorde îngrijiri medicale.

„La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanțelor producerii evenimentului. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, a declarat Florina Meteş, IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Foto: Gheaţa de pe un autotren a zburat direct în parbrizul unui maramureşean. Poliţiştii din Carei l-au trimis “la plimbare”

Redactie

COD PORTOCALIU: Viscol la altitudini de peste 1700 m

Redactie

RUTIERE: Accident între Satu Nou de Jos şi Cătălina, bărbat depistat în Băiţa beat la volan, un altul reţinut pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.