BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / ACTUALIZARE: Coliziune frontală între două maşini. Una aruncată într-un stâlp

Un impact violent a avut loc pe DN1C Baia Mare – Satu Mare în apropiere de Cicârlău. Două mașini s-au izbit frontal, una fiind aruncată în afara părții carosabile. Traficul în acest moment este blocat.

Actualizare – IPJ Maramureş

Între localităţile Buşag şi Cicârlău a avut loc un accident rutier. O femeie în vârstă de 52 de ani, a virat într-o intersecţie la stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, rămânând sub supraveghere.
Conducătorii auto aveau montate centurile de siguranţă în momentul producerii accidentului rutier. De asemenea, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Ionut Micu, Andrei Daria, Dragomir Marius



Te-ar putea interesa si

NOI RESTRICŢII PROPUSE: Magazine închise la ora 18:00 în weekend, acolo unde rata de infectare este între 4 și 7,5 la mie

Redactie

 PRELUCA NOUĂ: Colţul de rai, unde cu 200 de lei pe noapte turiştii au parte de o experienţă inedită: „Te reîncarci cu energie pozitivă”

Redactie

SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Accident la Borşa, maşină răsturnată la Mocira (FOTO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult