BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO: Pieton lovit mortal de o mașină pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Un asistent medical a încercat să îl salveze (imagini șocante)

Un accident rutier s-a produs pe str. 22 Decembrie în apropiere de Piaţa Izvoare.

Potrivit primelor informaţii victima este un pieton care se află în stop cardio-respirator. La faţa locului Intervin două echipaje SAJ (cu un medic).

Din nefericire, cu toate eforturile depuse, bărbatul a decedat.



Actualizare 1

Primul la fața locului a fost un asistent medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș. Acesta ieșise din schimb și mergea spre casă. Imediat a oprit și a început manevrele de resuscitare.

”Avea respirație gasping ( fibrilație ventriculară ), după 6 minute de compresiuni la sosirea ambulanței defibrilatorul a indicat șoc, după aceea incă 3 șocuri, dar după 40 de minute a cedat. Era cu otoragie masivă si cu hematemeza. Eu tocmai mergeam acasă de la serviciu” ne-a declarat în exclusivitate asistentul medical SAJ Maramureș, Andrei Laszlo.

Actualizare – IPJ Maramureş

Primele verificări efectuate de polițiști au relevat că un bărbat care a traversat strada neregulamentar, a fost surprins și accidentat de o autoutilitară. Datorită leziunilor suferite, pietonul a decedat. Se continuă cercetările.

La volanul autoutilitarei implicate în accident se afla o tânără de 21 de ani, din comuna Satulung. Pietonul surprins, în vârstă de 55 de ani, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Corpul bărbatului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Conducătoarea auto nu se aflau sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la o fabrică de şuruburi din Sighetu Marmaţiei. AVERTISMENT: Fumul ar putea fi TOXIC (ACTUALIZARE 4)

Redactie

SCANDAL LA SATULUNG: BRIGADA DE ARBITRI SCUIPATA, INJURATA SI LOVITA DE FOTBALISTII DE LA SOLARIS PRIBILESTI

Vasile Dale

CJ MARAMUREŞ: Rezumatul participării la Târgul de Turism al României 2023 – o invitație de nerefuzat în fascinantul Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult