BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO: Pieton lovit mortal de o mașină pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Un asistent medical a încercat să îl salveze (imagini șocante)

Un accident rutier s-a produs pe str. 22 Decembrie în apropiere de Piaţa Izvoare.

Potrivit primelor informaţii victima este un pieton care se află în stop cardio-respirator. La faţa locului Intervin două echipaje SAJ (cu un medic).

Din nefericire, cu toate eforturile depuse, bărbatul a decedat.



Actualizare 1

Primul la fața locului a fost un asistent medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș. Acesta ieșise din schimb și mergea spre casă. Imediat a oprit și a început manevrele de resuscitare.

”Avea respirație gasping ( fibrilație ventriculară ), după 6 minute de compresiuni la sosirea ambulanței defibrilatorul a indicat șoc, după aceea incă 3 șocuri, dar după 40 de minute a cedat. Era cu otoragie masivă si cu hematemeza. Eu tocmai mergeam acasă de la serviciu” ne-a declarat în exclusivitate asistentul medical SAJ Maramureș, Andrei Laszlo.

Actualizare – IPJ Maramureş

Primele verificări efectuate de polițiști au relevat că un bărbat care a traversat strada neregulamentar, a fost surprins și accidentat de o autoutilitară. Datorită leziunilor suferite, pietonul a decedat. Se continuă cercetările.

La volanul autoutilitarei implicate în accident se afla o tânără de 21 de ani, din comuna Satulung. Pietonul surprins, în vârstă de 55 de ani, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Corpul bărbatului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Conducătoarea auto nu se aflau sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BAIA MARE: Măsuri luate la nivelul Ambulatorului privind desfășurarea activității după expirarea stării de urgență

Vasile Dale

LACUL BODI: Distracţie pe cinste fără taxă de intrare

Redactie

CONDIȚII DE RESORTURI EXOTICE, LA CEL MAI CĂUTAT ȘTRAND CU APĂ TERMALĂ DIN NORDUL ȚĂRII. NU ARE CUM SĂ NU ÎȚI PLACĂ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult