BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO: 100 de polițiști își cer drepturile în fața Prefecturii Maramureș

100 de polițiști protestează în timp de două ore în fața Prefecturii Maramureș. Fața în față cu Nicolae Silviu Ungur, reprezentantul Guvernului Cîțu în teritoriu, suntfi polițiștii din toate structurile Ministerului de Interne.

Sindicaliştii au anunţat că dacă nu vor ajunge la o înţelegere cu cei din Executiv, oamenii legii vor fi extrem de indulgenţi când va veni vorba de amenzi şi vor interveni la apelurile primite la 112 în timul maxim de intervenţie.

Ce fac sindicaliştii din poliţie dacă nu se înţeleg cu Executivul

Plafonarea salariilor bugetarilor stârneşte reacţii dure şi în rândul profesorilor. 

Sindicaliştii din învăţământ anunţă că vor da în judecată guvernul, dacă nu respectă legea care prevede majorarea veniturilor.

De asemenea, Executivul intenționează să îngheţe în 2021 o serie întreagă de alte venituri, precum indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu, voucherele de vacanţă.

De asemenea, salariile profesorilor care urmau să fie majorate ar urma să crească tocmai din decembrie 2021.

Salariul minim pe economie şi al profesorilor, în vizor

Aşadar, foarte multe venituri ar urma să rămână în anul 2021 la nivelul anului 2020, după ce Executivul ar vrea să le „îngheţe”, precizând că anul viitor va fi unul foarte dificil din punct de vedere economic.

Astfel, începând din 1 ianuarie 2021, cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor şi primelor se va menţine cel mult la nivelul anului 2020, luna decembrie.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: www.vasiledale.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE batjocura la care au fost supuși doi tineri din Vișeu de Sus de 4 șmecherași – ACTUALIZARE

Vasile Dale

CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA: Punctul de Trecere a Frontierei Sighet – ÎNCHIS

Vasile Dale

REVOLTA IN BAIA MARE: LICEENI DE LA SINCAI SI LUCACIU AJUNSI LA SPITAL DUPA BANCHETUL DE LA CARPATI (PREMIERA/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.