BREAKING NEWSRecomandate

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: A vrut să înveţe să conducă motocicleta, dar a ajuns în stare gravă la spital (actualizare)

Accident grav în această seară în poligonul auto din Baia Mare. Un băimărean şi-a rugat prietenii să îi arate cum se conduce o motocicletă, spunându-le că ar urma şi el cursurile unui şcoli auto. Doar că, odată urcat în şaua motocicletei, el a confundat frâna cu acceleraţia. Bolidul s-a ridicat pe roata din spate, pornind de unul singur. Bărbatul a fost aruncat pe beton lovindu-se puternic la cap.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, inclusiv un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, victima fiind stabilizată si transportată în stare gravă la spital.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă urmând a stabili cine se face vinonat de producerea accidentului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, la ora 17.40, un băimarean de 34 de ani, care conducea o motocicletă în poligonul auto de pe strada Granicerilor a părăsit partea partea carosabilă și a plonjat în albia pârâului Craica.

În urma impactului băimareanul a suferit leziuni corporale și a rămas internat la spitalul din Baia Mare.

Datorită leziunilor suferite  nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Verificările au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motociclul condus.

A fost întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările urmând a fi dispuse măsurile legale.

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/174929694008675/?id=100044749361189

Ştire în actualizare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: INFERN LA POIENILE DE SUB MUNTE – Pădure de brad cuprinsă de foc, ziua s-a transformat în noapte

Vasile Dale

FOTO: O asistentă medicală, mamă a doi copii, ucisă de un șofer rupt de beat angajat în depășirea unei coloane de autoturisme pe DN19

Vasile Dale

INFORMAȚIE BOMBĂ ÎN MARAMUREȘ – SURSE: Adjunctul șefului IPJ Maramureș ar fi fost citat pentru a fi audiat în dosarul alcoolemiei măsluite de la Serviciul de Medicină Legală Maramureș!!! IPJ Maramureș confirmă – Actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.