BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Galerie foto/video: Potop la SĂLIȘTEA DE SUS, TISA, SIGHET, VIȘEUL DE JOS și BOCICOEL. Zeci de case inundate, drumuri acoperite de ape, terenuri distruse (ACTUALIZARE)

O ploaie torențială a distrus zeci de gospodării și terenuri agricole au fost acoperite de ape. În unele zone apa măsoare și jumătate de metru. Drumurile au fost acoperite de ape. Mai mult, în unele zone, oamenii au reușit să își urce bunurile de case în poduri pentru a nu fi distruse de apa intrată în imobile.

ACTUALIZARE

La Săliștea de Sus sunt 100 de gospodării izolate. Un autoturism a fost luat de viitură și distrus. Au fost case afectate de furia apelor.

Probleme au fost și în Bocicoel.

Conform ultimelor informații la Sighetu Marmației pompierii militari intervin cu motopompele pentru a scoate apa din 16 gospodării inundate, după ce viituri puternice au venit de pe versanți.

SIGHET

Conform ultimelor informații la Sighetu Marmației pompierii militari intervin cu motopompele pentru a scoate apa din 16 gospodării inundate, după ce viituri puternice au venit de pe versanți.

VIȘEUL DE JOS

6 podețe și trei drumuri au fost distruse de ape. 30 de gospodării sunt izolate de restul comunei. Sunt probleme pe văile Drăguiesii, Porcului și zona Bocicoel spre Deal. Primarul Mihalca Simon este la fața locului, ajutând cu utilaje oamenii din zonă.

TISA

Drumul național 18 este parțial inundat de ape pe raza localității Tisa.

ACTUALIZARE – Pagube: 34 case inundate

Detasamentul de pompieri Sighetu Marmatiei intervine in localitatile:
Ocna Sugatag cu 1 ASAS 1 MTP 4 subofiteri -5 case
Giulesti 1 ASAS 3 subofiteri -3 case
Garda de interventie Bogdan Voda
Salistea de Sus cu 1 ASAS 1 MTP  4 subofiteri + 1ACI cu o motopompa remorcabila si 3 motopompe transportabile de la det Sighet -3 subof.  – 16 case
Bogdan Voda 1 ASAS 3  subofiteri-6 case
Sectia de pompieri Viseu de Sus
Viseu de Jos 1 ASAS 1 MTP 4 subofiteri – 4 case

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

LÂNGĂ BISTRIŢA: O familie de maramureșeni s-a răsturnat cu mașina pe plafon (FOTO)

Vasile Dale

E OFICIAL – PRIMUL CAZ: Deținut depistat pozitiv Covid19 la Penitenciarul Baia Mare. El va fi transferat la Spitalul Penitenciar Jilava (actualizare)

Vasile Dale

Bărbat prins cu cuțitul asupra sa la sediul Serviciului de Probaţiune din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.