EvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Cal chinuit și bătut în Maramureș, pentru o filmare postată ulterior pe Facebook. Cei implicaţi s-au ales cu dosar penal

Scene reprobabile petrecute zilele trecute în Maramureș. Cititorii ActualMM ne-au transmis un material video publicat pe rețelele de socializare în care se vede cum un bărbat chinuiește și lovește cu biciul în mod repetat un cal. Imaginile au fost publicate chiar pe contul de Facebook a bărbatului care agresează animalul.

În imaginile video se observă cum animalul este pus să tragă atât o căruța în care se afla bărbatul împreună cu un copil, cât și un buștean. Toate acestea, în timp ce “șoferul” frânează căruța și lovește cabalinul cu biciul.
Motivul ar fi fost unul cât se poate de halucinant: maramureșeanul ar fi vrut să le arate prietenilor săi virtuali ce cal puternic are.

Vom reveni cu informații și din partea polițiștilor maramureșeni.



ActualMM.ro.

Actualizare – IPJ Maramureş

In urma înregistrării audio-video apărute azi, 11 iulie în spațiul public prin intermediul ActualMM, în care sunt cuprinse elemente consecutive ale infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, vă informăm că politistii s-au autosesizat pentru identificarea și dispunerea măsurilor legale în acest caz.

Politiștii au identificat în cursul zilei de azi autorii faptei ca fiind 2 tineri de 17 respectiv 29 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele autorilor privind infracțiunea de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă pedepsită de Legea 205/2004.

Polițiștii continuă cercetările

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Bărbatul rănit în explozie, transportat cu avionul la o clinică din Viena

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO CITITORI: AVERTISMENT – Atenție la urși în pădurile de pe lângă Cavnic, Boiereni și Rohia

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: PUȘI LA LOPATĂ – Elevi de clasa a V-a din Poienile de Sub Munte puși să incarce și să transporte zăpada din curtea școlii cu roaba. Directorul școlii: ”Oricum o parte din elevi sunt buni doar la ,,lopată”!” (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult