BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO: Microbuz condus de un maramureşean, făcut praf într-un cap de pod. Şoferul a adormit la volan

Un maramureșean și doi bistrițeni au ajuns la spital, în această dimineață, după ce microbuzul în care se aflau a intrat cu viteză într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Accidentul a avut loc pe DN 17, în localitatea Livezile, județul Bistrița-Năsăud.

Trei persoane au rămas blocate între fiarele mașinii, după accident.
Șoferul microbuzului a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Paramedicii SMURD și un echipaj de la SAJ au intervenit, în această dimineață, pe DN 17, în localitatea Livezile, județul Bistrița-Năsăud, unde un microbuz a lovit un cap de pod după ce șoferul a adormit la volan.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, trei persoane au fost rănite, între care și șoferul microbuzului. Victimele au fost duse la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier spun că accidentul de pe DN 17 s-a produs după ce șoferul, obosit, a pierdut controlul volanului.

„Din primele date, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Săliștea de Sus, județul Maramureș, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, din cauza oboselii în conducere, a pierdut controlul acesteia, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în șanțul din beton.

În urma accidentului, conducătorul auto și alți doi bărbați, de 64 și 53 de ani, din Bistrița-Năsăud, au fost răniți”, au transmis reprezentanții Poliției Bistrița.

Șoferul a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Medicii unei clinici private, vinovaţi de malpraxis. O familie tânără din Baia Mare, victima nepăsării

Vasile Dale

BĂIMĂRENI ÎN HERAKLION: Au plătit pentru o vacanță de vis dar au primit nervi și stres. Au fost ignorați de reprezentanții agenției de turism

Vasile Dale

PROZĂ: La 13 ani băimăreanul Raul Alexandru Mitruți a debutat în lumea literaturii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.