BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: A lovit un autoturism într-o parcare din Baia Mare și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat (ACTUALIZARE)

Un eveniment rutier soldat cu pagube materiale s-a produs duminică după amiază pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, în zona restaurantului ”La Pălincie”.

Un maramureșean și-a parcat regulamentar autovehiculul, însă acesta i-a fost avariat de un alt șofer care a părăsit locul faptei. Proprietarul mașinii avariate a reușit să intre în posesia imaginilor video de pe cameră de supraveghere din zonă. Cu acestea a mers la poliția rutieră pentru a depune o plângere.

Pe imagini se vede clar cum șoferul unui autoturism Peugeot de culoare albastră (ce are semnul de începător aplicat pe parbrizul vehiculului) efectuează o manevră de mers înapoi, moment în care lovește mașina parcată. Incidentul s-a produs sub privirile a doi martori – participanți la trafic. Cu toate acestea individul dispare fără urmă.



”Cu imaginile am mers la poliție și am depus plângere. Până în acel moment nicio persoană nu a anunțat la poliție incidentul. Dacă recunoașteți autoturismul sau conducătorul auto vinovat de producerea evenimentul v-aș ruga să contactați poliția sau să mă contactați în privat” ne-a declarat Gabriel Babiciu, proprietarul vehiculului avariat.

ACTUALIZARE

Mașina implicată în accident a fost surprinsă pe o cameră video din Baia Mare. Are numărul de înmatriculare MM-09-PCU. În aceste momente proprietarul mașinii avariate este la poliție cu dovezile.

Vom reveni cu informații

Te-ar putea interesa si

INCENDIU LA ARINIŞ: A luat foc o şură şi au ars câteva tone de fân

Vasile Dale

GALERIE FOTO: TIR încărcat cu lemne răsturnat după ce a fost lovit de trenul Regio Sighet – Cluj (Actualizare – trafic reluat)

Redactie

Anunț umanitar! Ajutor pentru Valentina Nechita, o fetiță de numai un anișor care luptă pentru a trăi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult