BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

GALERIE FOTO: Accident deosebit de grav în Sălaj. Implicat un şofer din Maramureş, nevinovat, dar… beat (ACTUALIZARE)

Un accident deosebit de grav a avut loc în localitatea Crişeni, Sălaj. Din primele cercetări se pare că o femeie nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat cu autoturismul într-o autoutilitară. Şapte persoane au fost implicate în accident, iar patru au rămas încarcerate în urma impactului.

La data de 30 iulie, ora 17:38, poliția a fost sesizată despre producerea unui accident de circulație pe Drumul Național 1 H.

Din primele cercetări s-a constatat faptul că o femeie, din judetul Sălaj, în timp ce conducea autoturismul, din directia Crișeni-Zalău, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu autoutilitară condusă de un bărbat din județul Maramureș. În urma impactului au rezultat 7 persoane rănite, dintre care patru au rămas încarcerate. Persoanele au fost descarcerate cu ajutorul unui echipaj de descarcerare de la ISU SMURD Sălaj.

Conducătoarea auto și patru pasageri din autoturism au fost transportați la spital pentru investigații.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

De precizat că şoferul autoutilitarei este din Maramureş. El nu este vinovat de producerea accidentului, dar în momentul în care a fost testat cu alcooltestul, acesta a indicat o alcoolemie de 0.97 mg/l.

Sursa: Sportul Sălăjean

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: Fără penali în funcții publice!

Redactie

CORONAVIRUS: Încă un deces din cauza noul coronavirus în Maramureş: al 14-lea

Redactie

FOTO EXCLUSIV / VIDEO – FLAGRANT ÎN PARCUL REGINA MARIA DIN BAIA MARE: Prinși cu pastile MDMA, cocaină și hașiș în timp ce vroiau să le vândă dintr-o mașină. Trei traficanţi de droguri, arestaţi preventiv

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.