BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO EXCLUSIV: DETALII BOMBĂ ÎN CAZUL POLIȚIȘTILOR ȘPĂGARI: Unul dintre polițiștii arestați preventiv era propus pentru a primi salariu de excelență!!! (ACTUALIZARE)

Așa cum v-am promis încă de ieri revenim cu informații în exclusivitate despre cazul celor 9 polițiști de la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș acuzați că au luat mită de la șoferii care au încălcat legislația rutieră. Vă reamintim că 6 dintre aceștia sunt în arestul IPJ Maramureș iar trei ar fi semnat acorduri de recunoaștere a faptei și ar fi rămas sub control judiciar.

Surse din cadrul angajaților IPJ Maramureș ne-au adus la cunoștiință o informație spunem noi bombă despre unul dintre polițiștii de la Poliția Rutieră ce se află în acest moment în spatele gratiilor.

Agentul șef ONISIE GHEORGHE, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită și fals intelectual, a fost propus și APROBAT pentru a primi SALARIU DE EXCELENȚĂ.

Sursele noastre spun că acest salariu (se vorbește de aproximativ 1.200 lei lunar) urma sa îl primească timp de 6 luni. Trebuie să spunem că această sumă de bani îl ajuta agentul de poliție enorm de mult… PENTRU PENSIONARE!!! Iar agentul Onisie urma să să iasă la pensie, cel mai probabil în prima parte a anului 2021.

Cum se procedează pentru ca un polițist să primească SALARIU DE EXCELENȚĂ? Simplu: șeful direct propune și inspectorul șef aprobă. Oare chiar nimeni să nu fi știut că un polițist suspectat de acte de corupție să propus (și aprobat) pentru salariu de excelență????

Așteptăm un punct de vedere oficial din partea IPJ Maramureș. Dacă nu îl vom primi vă răspundem noi cum s-au întâmplat lucurile (bineînțeles, din surse interne): Dorin Gherman (șeful SPR Maramureș) l-a propus pe Gheorghe Onisie, șeful pe linie directă comisar șef Ionel Todoran (adjunctul IPJ Maramureș) a mers cu propunerea la inspectorul șef comisar șef Liviu Grozavu. Inițial, conform surselor noastre, nu ar fi fost de acord. Însă într-un final a fost de acord și a semnat.

Noi publicăm o captură după o discuție între polițiștii maramureșeni pe un grup intern de socializare:

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În referire la cele menționate în articol, precizăm următoarele:

”După ce procurorul competent a dispus măsuri preventive față de polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Maramures, s-a constatat că, în referire la unul dintre aceștia, se aprobase promovarea unei propuneri de acordare a acestui tip de beneficiu financiar, în cadrul unei ședințe de comandă, la care au participat ofițeri cu funcții de conducere și reprezentanți ai organizațiilor sindicale.

În acest context, ieri, 30 iulie 2020, a fost înaintată către conducerea I.G.P.R. o solicitare scrisă de retragere a beneficiului financiar de referință.

Înțelegem să ne delimităm efectiv, ferm și concret de orice conduită   profesională care nu corespunde standardelor profesionale ale serviciului de politie” a transmis IPJ Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

13 agenți de poliție încadrați din sursă externă instruiți de polițiștii Serviciului Pregătire Profesională

Vasile Dale

EXCLUSIV GALERIE FOTO – Scandalul de la finalul petrecerii de Revelion dintr-un club din Baia Mare, relatat pas cu pas de directorul unității

Vasile Dale

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Accident rutier în zona Carrefour din Sighet. Printre victime şi un copil. Şoferul mort de beat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.