BREAKING NEWSNationalRecomandateTara Chioarului

CORONAVIRUS ÎN MARAMUREŞ: Focar de infecţie la Primăria Valea Chioarului. Trei angajaţi ai unei substații de ambulanță, confirmaţi pozitiv

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență comunică următoarele: analizele de laborator al probelor recoltate de la angajații Primăriei Valea Chioarului au rezultat pozitiv pentru șase persoane. Toate aceste persoane sunt asimptomatice, au fost internate în spital și primesc tratament medical. Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile la domiciliu sau în locația declarată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. De asemenea, s-au dispus măsuri pentru dezinfecția sediului primăriei, respectiv protecția individuală a personalului angajat. Se continuă măsurile stabilite de către inspectorii și epidemiologii Direcției de Sănătate Publică Maramureș. S-a procedat la executarea dezinfecției suplimentare a sediului autorității administrației publice locale. Primăria Valea Chioarului a fost declarată focar de infecție cu SARS-CoV-2.

3 angajați SAJ Maramureș – depistați pozitiv

De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență comunică faptul că trei persoane angajate la o substație de ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș au fost confirmate pozitiv, după primirea rezultatelor de laborator.

Persoanele sunt asimptomatice și au fost internate în spital, unde primesc tratament medical. S-a procedat la dezinfecția unității și a măsurilor specifice de protecție a angajaților. În conformitate cu procedura stabilită la nivel național celelalte persoane din cadrul substației de ambulanță au fost testate, iar rezultatul probelor este negativ.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: SUSPECTUL DE CRIMA A FOST SALTAT AZI. DUPA AUDIERI A FOST PUS IN LIBERTATE

Vasile Dale

EXCLUSIV / PERCHEZIȚII CARTIER SĂSAR: ”ȘOBOLANUL” și alți trei ”locotenenți”, arestați preventiv pentru trafic și consum de droguri (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ ÎN BAIA MARE, SIGHET ŞI CHELINŢA: Patru ordine de protecție emise și un dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.