Maramuresul IstoricRecomandate

FOTO CITITORI: Femeie accidentată pe trecere de pietoni, la Vişeu de Jos (ACTUALIZARE)

Un accident rutier a avut loc puţin după miezul nopţii pe DN 18, la Vişeu de Jos.

O femeie a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă, femeia fiind transportată la spital. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.


Dacă ați surprins imagini foto sau video cu evenimente care se produc pe șoselele Maramureș le așteptăm pe adresa de email: [email protected] sau pe paginile noastre de facebook.



ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, în jurul orelor 23:30, poliţiştii din Vișeu de Sus a fost sesizaţi pe 112,  despre faptul că pe D.N. 18, în Vișeu de Jos a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că un tânăr de 24 de ani din localitatea Ieud, în timp ce conducea un autoturism având direcția de deplasare dinspre Vișeu de Sus spre Vişeu de Jos , a surprins şi accidentat o femeie de 48 de ani care traversa strada, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, în fugă și fără să se asigure.

Femeia a suferit vătămări corporale, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

Şase dosare penale întocmite de poliţişti în ultimele 24 de ore pentru infracţiuni rutiere

Marţi, 11 august, poliţiştii au organizat mai multe activităţi pe drumurile publice pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi depistarea persoanelor care pun în pericol siguranţa pe drumurile publice.

Au fost oprite pentru verificări mai multe autoturisme iar poliţiştii au depistat  patru bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 19 şi 60 de ani, care au condus pe drumurile publice fără a deţine permise de conducere. Unul dintre aceştia se afla şi sub influenţa alcoolului, iar un altul conducea vehiculul neîmatriculat. 

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident în Săbișa. Autotren în șanț, trafic îngreunat pe DN1C

Vasile Dale

SENTINŢĂ DEFINITIVĂ ÎN CAZU CRIMEI CARE A ŞOCAT DOUĂ JUDEŢE: Curtea de Apel Cluj a menținut pedeapsa cu închisoarea pe viață pentru ucigașul elevei la „Eminescu”. Sentința este definitivă

Redactie

Cherecheş, din nou în atenţia procurorilor. Telefoanele şi calculatoarele fostului edil sunt percheziţionate. Ce vor să afle poliţiştii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult