RecomandateSport

FOCAR COVID-19: HANDBAL MASCULIN / ACTUALIZARE – ŞAPTE jucători de la Minaur Baia Mare ar fi fost confirmați pozitiv


În urmă cu o săptămână CS Minaur Baia Mare a disputat trei jocuri în Liga Zimbrilor la Sfântu Gheorghe, reușind să obțină victoria în fiecare dintre aceste trei întâlniri: 28-23 cu CSM Vaslui, 25-23 cu HC Buzău și 32-27 cu CSM Bacău.

În ultimele zile au apărut, se spune, cel puțin 7 cazuri de COVID și la Minaur Baia Mare. Oficialii clubului băimărean au fost de negăsit în aceste zile, nici federația neavând, se pare, o informare oficială. În ultimul meci, la turneul de la Sf. Gheorghe, Minaur Baia Mare a întâlnit-o pe CSM Bacău!, scrie Gsp.ro.

Călin Căbuț este sigur infectat, jucătorul maramureșean, spun surse din handbal, fiind cel care s-a apărat la sârbul Nikola Crnoglavac. Pe de altă parte, sunt zvonuri că, acum câteva zile, Călin Căbuț și prietena sa au organizat o petrecere. Acolo au participat mai multe persoane, între care și coechipieri, dar și handbaliști de la alte echipe. Unul dintre ei este Tudor Botea, jucătorul transferat de Dinamo în această vară. La testul efectuat, Tudor Botea a ieșit și el pozitiv!



Deocamdată CSJU Maramureș nu a confirmat oficial informațiile noastre.

Turneu peste 7 zile 

Al doilea turneu în handbalul masculin este programat să înceapă pe 4 octombrie, tot la Sf. Gheorghe. Conform regulamentului FRH, echipele care nu vor putea înscrie 9 jucători pe foaia de joc vor pierde fiecare meci cu 0-10. Rămâne de văzut ce vor face Bacăul și Minaurul, dacă vor putea găsi 9 handbaliști sănătoși. Altfel, ei ar putea pierde toate cele șase meciuri din turneul al doilea cu 0-10.

ACTUALIZARE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea a șapte cazuri, jucători din cadrul CS Minaur Baia Mare, infectați cu SARS-CoV-2.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la echipa masculină de handbal.

Toată echipa de handbal și staff-ul a fost testat, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative. În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 978/1442/2020 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății nr. 780/1.432/2020 pentru aprobarea regulamentelor privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber de către sportivii de performanță, pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber din România, în vederea desfășurării de către sportivii profesioniști, sportivii de performanță și/sau legitimați a activităților sportive în spații închise, respectiv în vederea desfășurării activităților de pregătire fizică în săli de fitness și aerobic din 20 august 2020, persoanele al căror test este negativ şi care nu au fost identificate drept contacţi în urma anchetei epidemiologice îşi continuă activitatea sportivă.

De asemenea, contacţii persoanelor pozitive, stabiliţi ca atare în urma anchetei epidemiologice sunt testați, iar dacă rezultatul testului de laborator este negativ, aceştia îşi vor relua activitatea sportivă, inclusiv în ceea ce priveşte participarea la competiţii oficiale.

Sursa foto: Minaur.ro.

Te-ar putea interesa si

POIENILE DE SUB MUNTE ŞI RUSCOVA: Mandate de percheziţie domiciliară la persoane bănuite de infracţiuni silvice

Vasile Dale

DUPĂ 9 ANI, ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ – Zidul de pe Horia 46A și 46 B ridicat la inițiativa edilului Cherecheș trebuie DEMOLAT în 3 luni (VIDEO)

Vasile Dale

Premieră pentru restaurantele din Ardeal, într-o locație din Satu Mare – îți alegi singur homarul pe care dorești să-l servești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult