BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE LA STRÂMTURA: Un bărbat de 46 de ani a decedat după ce a căzut din remorca unui tractor (FOTO / ACTUALIZARE)

Pe drumul dintre Strâmtura și Petrova, a avut loc, în această seară, un accident, în urma căruia un bărbat de 46 de ani, din localitatea Petrova, și-a pierdut viața. Acesta se afla în remorca unui tractor, în care erau și două vaci.

Din motive necunoscute, s-a dezechilibrat și a căzut. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje din Bogdan Vodă și Sighet, dar, din păcate, medicii au constatat decesul.
Tractorul transporta două vaci din comuna Strâmtura.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 04 octombrie, ora 18:35, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Petrova a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un bărbat de 55 ani din Petrova, care a condus un tractor, tractând o remorcă, iar la un moment dat un bărbat de 46 ani din aceeași localitate, care se afla în calitate de pasager pe dispozitivul de cuplare a remorcii, s-a dezechilibrat și a căzut de pe acesta. După cădere, roata stânga a remorcii a trecut peste corpul bărbatului.

În urma evenimentului bărbatul a decedat la fața locului. În urma verificarilor polițiștii au constatat faptul că atât tractorul cât și remorca nu sunt înmatriculate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, tractarea unei remorci neînmatriculate și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Poze și text: Strâmtura Maramureș

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O gospodărie din Groșii Țibleșului a fost incendiată de persoane necunoscute

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Vasile Benea din Baia Sprie a dispărut de la o stână. Bărbatul a fost găsit

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Se acordă bani prin PNRR pentru reabilitarea termică a blocurilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.