BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Poliţia de frontieră a tras focuri de armă după jeep-ul unui poliţist (ACTUALIZARE)

Incident grav azi noapte în Maramureşul Istoric. În cele ce urmează vă prezentăm un caz ţinut sub preş de autorităţi. Conform informaţiilor noastre un echipaj al Poliţiei de Frontieră a efectuat semnale de oprire a unui autoturism de teren, doar că cel de la volan şi-a continuat deplasarea. S-a trecut la urmărirea vehiculului, iar după aproximativ 7 km maşina a fost găsită abandonată, iar conducătorul auto dispărut în noapte. În timpul urmării în trafic frontieriştii au efectuat mai multe focuri de armă în direcţia maşinii.
În portbagaj au fost găsite urme de sânge, cel mai probabil de la un vânat braconat. Maşina respectivă, spun sursele noastre, aparţine unui agent de poliţie de la Poliţia oraşului Săliştea de Sus. Aceleaşi surse spun că abia în această dimineaţă agentul de poliţie a reclamat furtul autovehiculului.

ACTUALIZARE – ITPF Maramureş

Oana Pârcălab, purtător de cuvânt IPTF Maramureş, ne-a comunicat că în noaptea respectiv a avut loc o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări. Vehiculul, un Nissan Patrol, nu a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, iar în timpul urmăririi au fost efectuate mai multe focuri de armă înspre pneuri, fără succes însă. Maşina a părăsit partea carosabilă continuându-şi deplasarea pe un teren accidentat. Echipajul poliţiei de frontieră nu a reuşit urmărirea în aceste condiţii. Maşina de teren a fost găsită în cele din urmă abandonată la marginea unei păduri din apropierea limitei cu judeţul Bistriţa-Năsăud, pe dealul Ştefăniţei.



„Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti”, mai spune Oana Pârcălab.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, într-un articol de presă, postat pe un site de știri, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 octombrie, Poliția orașului Vișeu de Sus a fost sesizată de către un bărbat, din comuna Moisei, cu privire la furtul autoturismului acestuia. În cauză se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință.

Foto arhivă

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Scandal între enoriașii din Borșa. Preotul pensionar nu se mai dă dus din biserică

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? Andrei Covaci a plecat la muncă în Germania în iunie. De atunci nu se mai știe nimic de el

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: O rulotă cu turişti italieni a lovit o staţie de gaz (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult