BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / ACTUALIZARE: Accident în zona Clubul Văcarilor. O victimă încarcerată. Cer spun poliţiştii

Un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată a avut loc în urmă cu câteva minute la intrarea în Baia Mare, lângă Turnul Parașutiștilor (zona Clubul Văcarilor), informează ISU Maramureș.

Echipaje de pompieri, salvatori SMURD și polițiști se îndreaptă spre fața locului.

Actualizare

Potrivit unor surse, accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool. Se pare că şoferul autoturismului, fiind într-o stare avansată de ebrietate, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un TIR parcat.

Actualizare – IPJ Maramureş

Aseară, 01 decembrie, în jurul orei 19.00, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs la ieșire din Baia Mare înspre Recea.

La fața locului polițiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii și pe conducătorul acestuia, un bărbat de 37 de ani din Bozânta Mică.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că șoferul autoturismului nu a păstrat distanța de siguranță față de o autoutilitară, la volanul căreia se afla un bărbat de 28 de ani din Gorj.

Conducătorul autoutilitarei oprise pe banda suplimentară din cauza unei defecțiuni, iar șoferul autoturismului a intrat în coliziune față spate cu aceasta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Barbatul de 37 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar în cazul celui de 28 de ani rezultatul a fost zero.

Ambilor bărbați le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE ÎN BAIA MARE: Bebeluş de şase luni, dus cu avionul SMURD la Bucureşti cu arsuri pe corp după ce a căzut pe el bulion încins

Redactie

RUTIERE ÎN WEEKEND: Șase bărbați depistați de polițiști conducând sub influența alcoolului sau fără permis de conducere

Redactie

COD GALBEN: Frig şi ceaţă în Maramureş. -14 grade la Târgu Lăpuş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.