BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Teribil accident la Sighetu Marmaţiei. Un bărbat a sărit să bată medicii el fiind imobilizat de pompieri

Teribil accident în această seară pe DN 18, la Sighetu Marmaţiei, strada D. Vodă, în apropierea supermarketului Kaufland.


Potrivit primelor informaţii, în evenimentul rutier au fost implicate trei maşini, rezultând trei victime.

La faţa locului intervin echipaje SMURD, ambulanţă, descarcerarea.



Echipajele de intervenție, în speță pompierii militari, au fost nevoite să imobilizeze un bărbat, se pare aparţinător al uneia dintre victime, care a sărit să-i bată pe medicii sosiți la locul accidentului.

Trafic în zonă este închis


ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri la ora 22.00 polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, la ieșirea din parcarea unui supermarket de pe strada Bogdan Vodă din municipiu.

La fața locului polițiștii au constatat că o femeie de 34 de ani nu s-ar fi asigurat suficient la ieșirea cu auto din parcare și a intrat în coliziune cu un autoturism care avea prioritate de trecere.

În urma impactului conducătoarea auto și alte două persoane pasagere în autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani din Giulești, au suferit leziuni și au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Una dintre ele, o tânără de 20 de ani din Călinești, a fost transferată la spitalul județean din Baia Mare, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

FOTO: DN18 Tăuții de Sus – Trei mașini distruse, răniți și o conductă de gaz spartă (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER IN BAIA MARE: Batran lovit de un autobuz dupa ce coborase din mijlocul de transport (actualizare)

Vasile Dale

DESCINDERI: Percheziţii domiciliare privind contrabanda cu ţigări şi evaziunea fiscală în domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult