BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: REȚINUT – Șoferul care a ucis doi pietoni în Baia Mare a fost testat pozitiv la cocaină!!! Victimele mergeau la colindat și voiau să urce în taxi

Revenim cu informații cutremurătoare despre tragicul accident rutier produs ieri, în ziua de Crăciun, la intersecția bulevardelor Traian cu Republici din Baia Mare.

Șoferului vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă 27 ani din Letca, județul Sălaj, i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

foto: facebook.com. Man A. (31 ani), este șoferul vinovat de producerea accidentului. Bărbatul este din județul Sălaj, a terminat Liceul Teologic și a fost reținut. Urmează să fie arestat preventiv

Surse judiciare ne-au declarat faptul că în cursul nopții au sosit primele rezultate la testare antidrog: pozitiv la consum de cocaină. Se mai așteaptă doar rezultatele testelor de sânge.



Tânărul nu este la prima abatere. În anul 2012 a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

ATENȚIE, IMAGINI CU LIMBAJ LICENȚIOS:

Pe de altă parte, aceleași surse judiciare au declarat pentru vasiledale.ro și baiamare24.ro faptul că tot azi noapte au fost identificate și cele două persoane decedate. Cei doi tineri nu aveau acte de identitate asupra lor.

Este vorba despre doi tineri, Vlad și Cristian, cu vârste cuprinse între 31 și 25 ani. Ambii locuiau în Baia Mare și mergeau la colindat în cartierul Grănicerilor. Erau împreună cu o a treia persoană care a supraviețuit.

Pentru a ajunge acolo ei vroiau să urce în taxi-ul staționat în stație și care a fost pur și simplu aruncat într-un stâlp. Familiile celor doi tineri decedați au fost anunțați despre tragedie iar în momentul în care au fost înștiințați la locuințele lor au fost trimise echipaje medicale de urgență.

ACTUALIZARE

Conform surselor noastre șoferul a fost reținut pentru 24 de ore iar astăzi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SCANDAL ÎN FAMILIE: Ordin de protecție emis de polițiștii băimăreni pe numele unui bărbat de 62 de ani

Redactie

ULTIMA ORĂ: Cod roşu de avalanşă în Muntii Rodnei si pe Creasta Cocosului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO: ”Franțuzii” s-au oprit cu mașina-n șanț la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult