BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / VIDEO: Pieton lovit pe trecere la Magazinul Maramureşul (ACTUALIZARE)

Cu puţin timp în urmă echipaje de intervenţie au fost solicitate la în zona Magazinului Maramureşul din Baia Mare. Potrivit primelor informaţii, un pieton a fost lovit pe trecere.

ACTUALIZARE: Condusul preventiv ne salvează de situații neplăcute în trafic!

Ca numărul accidentelor de circulație să scadă este absolut necesar ca fiecare participant la trafic, indiferent că vorbim de conducători auto, pietoni, pasageri etc. să respecte regulile de circulație și să manifeste prudență! O clipă de neatenție, de grabă, poate avea consecințe grave asupra sănătății sau poate transforma o plimbare într-o tragedie.

Și ieri, 28 decembrie, polițiștii băimăreni au fost nevoiți să intervină pentru soluționarea unui accident de circulație soldat cu rănirea unei femei. Primele verificări efectuate la fața locului au relevat că un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism, în momentul în care a ieșit dintr-o parcare situată pe bulevardul Unirii din Baia Mare a surprins și accidentat o femeie de 68 de ani, angajată în traversare, în zona trecerii pentru pietoni. Aceasta a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic, implicați în accident, au fost testați cu aparatul etilotest stabilindu-se că nu se aflau sub influența alcoolului.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FINALA: Minaur Baia Mare a promovat în Liga 2. Minaur Baia Mare – CS Hunedoara 4-1 (1-2 în tur)

Redactie

RUTIERE: Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital după un accident la Şurdeşti, un bărbat de 44 de ani s-a izbit cu motociclul de un gard metalic la Moisei

Redactie

Maramureşean reținut de polițiști, după ce a furat unelte electrice de 4.000 de euro din magazia unui șantier din Satu Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.